Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu yıkılıyor!

Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu yıkılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV için hazırlıkları devam etmekte olan Sol Yanım isimli dizi adeta yeni sezona gümbür gümbür geliyor… Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı dizinin ekibi oldukça önemli isimlerden kuruldu.

BKM Film tarafından çalışmaları sürdürülen dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapacak. Dizide genç oyuncular arasında gelecek vaat eden isimler bulunuyor. Yeni Gelin dizisindeki Tolga Mendi’nin de ekibe katılması ile birlikte Özge Yağız ve Cemre Baysel’in partneri de belli oldu. Özge Yağız, Yemin dizisi ile öne çıktı ve hayran kitlesi bir hayli fazla. Cemre Baysel ise Ramo dizisindeki Fatoş olarak çok sevilmişti.

Cansel Elçin ve Defne Samyeli’nin isimleri zaten daha önceden açıklanmıştı.Elçin, 2 yıl aradan sonra yeniden dizilerde yer alacak. Magazin gündeminde uzun süredir konuşulan Defne Samyeli ise İstanbullu Gelin’in ardından bir kez daha dizilerde boy gösterecek.

Sol Yanım dizisinin oyuncu kadrosu yıkılıyor! 7

Emre Bey, Esra Bezen Bilgin ve Deniz Barut’un da kadrosunda yer aldığı Sol Yanım isimli dizi yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Dizinin okuma provaları başladı ve çekimlerin de yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.