Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in İyi Günde Kötü Günde dizisi başlıyor… İşte tüm detaylar…

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in İyi Günde Kötü Günde dizisi başlıyor… İşte tüm detaylar…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süredir çekimleri süren ve tanıtımları da yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisi, büyük bir merakla bekleniyordu. O gün geldi ve bu akşam (12 Eylül Cumartesi) ilk bölümüyle ekranda olacak. Romantik komedi tarzındaki dizi, Elçin Sangu’nun Kiralık Aşk’tan sonra yeniden aynı türde bir yapımla ekrana gelmesi açısından da önemli.

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide Elçin Sangu’nun yanı sıra Ozan Dolunay ve Yasemin Allen da başrollerde yer almakta. Bu akşam diğer kanallarda yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı, Çatı Katı Aşk, Zümrüdüanka ve Kalk Gidelim dizileriyle de zorlu bir sınav bekliyor İyi Günde Kötü Günde dizisini…

İçinde hem komedi hem de dram barındıran bir hikayesi var aslında. Eğlenceli anlatımı, güçlü isimleri ve hikayesiyle iddialı bir yapım olarak bir süredir dikkatleri çekmekte. Üç ünlü ismin tanıtımlarda da uyumlu bir görüntü çizdiği izide bir aşk üçgeninde geçen hikaye anlatılmakta.

Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen'in İyi Günde Kötü Günde dizisi başlıyor... İşte tüm detaylar... 7

Dizinin konusu şöyle:

Bir yanda nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla (Elçin Sangu) diğer yanda gitmesinin nedenini herkesten saklayan Sarp (Ozan Dolunay) ve ikilinin ortasında her şeyden habersiz evlilik hayalleri kuran Melisa (Yasemin Allen)… Kaderin cilvesi birbirlerine düğümlenen bu üç kişinin hayatı öylesine karışır ki çözmeye çalıştıkça işin içinden çıkmak imkansız hale gelir.

“İyi Günde Kötü Günde” bu akşam Star’da başlıyor.