Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere’yi Sadakatsiz dizisinde çok zor bir sınav bekliyor!

Cansu Dere’yi Sadakatsiz dizisinde çok zor bir sınav bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir İngiliz yapımı olan ve pek çok ülkede büyük dikkat çeken Doctor Foster dizisinin yerli uyarlaması, Sadakatsiz ismiyle yakında yayında olacak. Psikolojik gerilim türündeki dizinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk oynuyor.

Dere, uzun bir aranın ardından yeniden ekrana gelecek. Merakla beklenen Cansu Dere’nin oynayacağı rol ise dizinin orjinalini izleyenleri hayli etkilemiş bir karakter. Kanal D’de yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin çekimleri başladı ve afişi de bir süre önce ortaya çıktı. Afişteki bir söz büyük dikkat çekti.

“Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir…” sözleri, aslında dizinin konusunun da bir özeti gibi.
Med Yapım tarafından yapımcılığı üstlenen dizide Cansu Dere’nin oynadığı kadın, kocasının kendisini aldattığını düşünmesiyle birlikte büyük bir değişim geçiriyor.

Ekim ayında ekranda olması beklenen dizi, aslında mini bir dizi olarak çekilmiş. Ancak beklenenin üstünde bir ilgi görmüş bir yapım. Bunda en büyük katkı da bizde Cansu Dere’nin oynadığı ve orjinalinde Suranne Jones’un oynadığı Dr. Gemma Foster rolü.

Cansu Dere'yi Sadakatsiz dizisinde çok zor bir sınav bekliyor! 8

Jones’a BAFTA kazandıran diziye gelen eleştiriler de çoğunlukla olumlu yönde olmuş. 5 bölümlük İngiliz mini dizisinde en büyük ilgiyi, başroldeki kadın oyuncunun performansı çekmekte. Konu her ne kadar klişe bir konu olsa da Suranne Jones’un oyunculuğu izinin çok daha fazla kişi tarafından izlenmesini sağlamış.

Kadının yaşadığı buhran, iç çatışmalar, psikolojik durumu, değişimi, Jones’un oyunculuğuyla dikkat çekince, Doctor Foster dizisi de büyük bir hayran kitlesi edinmiş.

İşte bu nedenle dizinin Türkiye’deki yerli versiyonu, orjinalini bilenler tarafından daha bir merakla bekleniyor. Cansu Dere’nin sergileyeceği oyunculuk da merak ediliyor tabii. Orjinalinde bir kadın hikayesi olan dizinin bizde nasıl işleneceğini de izleyip göreceğiz. Ancak görünen o ki kadının ön planda olduğu bir dizi olması sebebiyle Cansu Dere’nin sorumluluğu daha da büyük.

Cansu Dere'yi Sadakatsiz dizisinde çok zor bir sınav bekliyor! 9