Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu ve Barış Arduç merak edilen her şeyi açıkladı

Elçin Sangu ve Barış Arduç merak edilen her şeyi açıkladı

tarafından ker_def

kiralik-ask5

Sizce ‘muhteşem ikili’ olarak görülen, çok sevilen Defne ve Ömer’in sırrı ne?

Elçin Sangu: Ben istediğim kadar oynayayım, o dünya kurulmadıysa karşı tarafa hiçbir şekilde geçmiyor. O yüzden kesinlikle Ömer ve Defne ikilisinin uyumu diye sınırlandıramıyorum. Kesinlikle öyle bir şey değil. İki kişinin uyumu değil yani bu. Komple, herkesin uyumu.

Defne’nin sevdiğiniz yanları ve en zor tarafları neler?

Elçin Sangu: Enerjisini seviyorum. Saflığını seviyorum. O masum, aslında çıkar gütmeyen ama hayatımı düzene sokayım derken de hatalar yapan birisi. Defne’nin yaptığı hataları seviyorum. Saçmalamasını seviyorum. Onun dışında sevmediğim şeyi, belki biraz daha kadın olduğunun farkına varabilir.

Peki Ömer İplikçi…

Barış Arduç: Ömer’in güçlü bir adam olması, tek başına her yükün altından kalkması, kimseye çok fazla ihtiyaç duymadan, bütün yükü sırtlayıp hedeflediği kariyere gidebilmesi bana etkileyici geliyor. Kadınlara karşı olan tavrı da öyle. Etkilenmediği sürece çok flört eden bir adam değil. Orada da benzeşiyoruz. Yapısı sağlam olduğu için seviyorum Ömer’i. Zor tarafları da var. Biraz soğuk… Bazen de egoist… Aynı zamanda ‘ben giderim, ben yaparım’ tarafları var.