Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor!

Elçin Sangu’nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor!

tarafından zk zk

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan ve bu sezon ekranda hangi dizide yer alacak diye hayranlarının merakla beklediği Elçin Sangu, bir internet dizisinde karşımıza çıkacak. Üstelik o kadar iddialı bir dizi ki Türkiye’de ilk kez deneniyor. ‘Neden bizim de bir vampir dizimiz yok’ diyenler için Yaşamayanlar, bir alternatif olabilir.

Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor! 10

Elçin Sangu ile birlikte Birkan Sokullu, Kerem Bursin ve Selma Ergeç’in de rol aldıkları Yaşamayanlar dizisi, iddialı geliyor ama iddiasını sürdürmesi için de gerçekten sağlam dayanaklara ihtiyacı var!

İlk fragmanı yayınlanan dizide Birkan Sokullu’yu vampir dişleriyle gördük ancak Elçin Sangu’nun henüz vampir halini göremedik. Merakla beklenen Yaşamayanlar dizisi, aslında ipin ucunda duruyor.

Mesut Yar, Posta’daki köşesinde dizinin başarılı olmasının şartını bakın neye bağlıyor:

Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor! 11

“SIRADAKİ FRAGMANI GÖRMEK LAZIM

“Yaşamayanlar” yayına hazırlanıyor. Blu TV’de yayınlanacak olan bu yeni dizinin başrolünde Elçin Sangu ve Birkan Sokullu var…

İlk fragman önceki gün yayınlandı. Ve Birkan’ı vampir dişleriyle görüp de içi ürperen bir ben değilimdir sanırım. Yine de Türkiye’nin neredeyse ilk sayılacak bu fantastik dizisi için bundan sonrasının çok daha şaşırtıcı olması gerekiyor…

İlk olmanın iddiasını hemen her fragmanda izlemek istiyorum. “Biz bunun da altından kalkarız” fikrine yeterince ikna olabilmek adına!”

Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor! 12

İşte YAŞAMAYANLAR’ın ilk fragmanı:

Elçin Sangu'nun yeni dizisi Yaşamayanlar resmen ipin ucunda duruyor! 13