Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingde resmen çakıldı! Atv, 8. Gün’den sonra bir dizinin daha fişini çekecek!

Reytingde resmen çakıldı! Atv, 8. Gün’den sonra bir dizinin daha fişini çekecek!

tarafından zk zk

Atv, yeni sezonda büyük umutlarla başlayan dizilerini bir bir kaybetmeye başladı. Geçtiğimiz hafta iddialı tanıtımlarıyla da dikkat çeken Masum Değiliz dizisi ekrana geldi ancak reytingleriyle büyük hüsran yarattı.

Uraz Kaygılaroğlu, Damla Sönmez, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur ve Oya Unustası’nın rol aldıkları dizi, bir gecede hayatları değişen lise yıllarından beri bir arada olan 4 gencin başından geçenleri anlatıyor.

Dizi, hikayesiyle ve oyunculuklarıyla dikkat çekti ancak reyting listesinde çok alt sıralarda kaldı. Bu hafta da aynı hüsrana uğrayan dizi, listede adeta çakıldı!

Reytingde resmen çakıldı! Atv, 8. Gün'den sonra bir dizinin daha fişini çekecek! 8

İlk bölümü 31 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen dizi, dün akşam da 2. bölümüyle ekrandaydı. Ancak alınan reytingler şok etti. Geçtiğimiz hafta Total’de 20 ve AB’de 21. olan dizi, durumunu toparlayamadığı gibi fena bir sonuç aldı ve Total’de 30. ve AB’de tekrarıyla 37. sırada yer alırken yayınıyla 43. sıradaydı.

Reytingde resmen çakıldı! Atv, 8. Gün'den sonra bir dizinin daha fişini çekecek! 9

Beklenen reyting oranının çok fazla altında kalan dizinin finali ile ilgili henüz yapım şirketinden bir haber gelmese de 8. Gün dizisinin çok daha yukarılarda reytingine rağmen diziyi bitirme kararı veren ATV’nin, Masum Değiliz için de aynı durumu uygulayacağı anlaşılıyor. Dizinin 6. bölümün ardından veda edeceği haberleri de konuşulmakta.