Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu’nun yeni imajını gören hayranları şoke oldu!

Elçin Sangu’nun yeni imajını gören hayranları şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu son dönemde yeni dizisiyle öne çıktı. İyi Günde Kötü Günde isimli dizide Ozan Dolunay ve Yasemin Allen ile birlikte yer alan oyuncu, yeniden romantik komediye dönüş yaptı.

Star TV’de yakında başlaması beklenen dizinin tanıtımlarında Elçin Sangu büyük beğeni topladı. Oyuncu instagram hesabından da dizideki imajını paylaştı ve hayranları bu halini çok beğendiklerini belirten yorumlarda bulundu.

Ancak ünlü oyuncunun instagram hesabından yayınladığı son pozları ise hayranlarında büyük şaşkınlık yaşattı. Dizide düz saçları ile gözüken oyuncu, özel bir çekimde yer aldı ve bu sefer de kıvırcık saçlı haliyle dikkat çekti.

Elçin Sangu'nun yeni imajını gören hayranları şoke oldu! 8

Kimi hayranları ünlü oyuncunun bu halini çok beğendi. Kimileri ise tanıyamadıklarını ve Elçin Sangu’nun imajı ile bu kadar keskin şekilde oynanmasını da doğru bulmadıklarını belirten yorumlar yaptı.

Elçin Sangu’nun özel pozları bir reklam filmi için… Elçin Sangu yeni imajını instagram hesabından yoruma kapalı paylaştı. Ancak hayranları farklı platformlarda birçok yorumda bulundu.

Elçin Sangu'nun yeni imajını gören hayranları şoke oldu! 9