Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 13 Nisan Cuma 710. bölümünde kozlar Rana’nın elinde!

Elif dizisi 13 Nisan Cuma 710. bölümünde kozlar Rana’nın elinde!

tarafından ker_def

ELİF DİZİSİ

Yayın Tarihi : 13 Nisan 2018, Cuma

Yayın Saati : 20:00

KOZLAR RANA’NIN ELİNDE

Yayınlandığı günden beri büyük ilgi gören Elif’te bu akşam Rana Tarık’ın depoyu yaktığına emin olur. Tarık’ı tehdit etmek isteyen Rana’nın bir sonraki hamlesi ne olacak?

710. Bölüm

Depoda çıkan yangının sorumlusunun Tarık olduğundan emin olan Rana şirketi büyük bir maddi zarara uğratan bu olayın Elif yüzünden yaşanmasına bir anlam veremez. Elif’in neden Tarık için bu kadar önemli olduğunu merak eden Rana soluğu konakta alır. Rana konaktakilerden laf almak ister fakat çok büyük bir gaf yaparak ortamın gerilmesine sebep olur. Kerem ise şirketteki sıkıntıyı annesine yansıtmamaya çalışırken kara kara işlerin altından nasıl kalkacağını düşünür. Macide Kerem’in sıkıntısı olduğundan şüphelenir fakat oğlundan bilgi alamaz.

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol

Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu

Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel

Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın

Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya