Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinde Ali Haydar şehit düştü! Sırada Savaşçı dizisi mi var? Savaşçı 40. bölümde kim vurulacak?

Söz dizisinde Ali Haydar şehit düştü! Sırada Savaşçı dizisi mi var? Savaşçı 40. bölümde kim vurulacak?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Savaşçı dizisi Pazar akşamları aksiyon isteyen izleyicinin ilk tercihi arasında yer alıyor.

40. bölüm fragmanı yine çok iddialı bir bölümün izleyiciyi beklediğine işaret ediyor.

Aksiyon dolu sahnelerin ekrana geleceği 40. bölümde Serdar Üsteğmen’in vurulduğu anlar izleyenleri telaşlandırdı.

Fırat Albayram’ın hayat verdiği Serdar karakteri, dizinin ilk bölümlerinde teröristlerin eline düşmüş ve uzun uğraşlar sonucu kurtarılmış ve hastanede tedavi edildikten sonra ekibe yeniden katılmıştı.

Kağan Yüzbaşı’nın kardeşi Yıldız ile aşk yaşayan Serdar’ın vurulduğu fragmanda görülüyor. Ancak şehit olup olmayacağı merak konusu…

Söz dizisinde Ali Haydar şehit düştü! Sırada Savaşçı dizisi mi var? Savaşçı 40. bölümde kim vurulacak? 7

Söz dizisinin reyting uğruna Ali Haydar karakterini şehit verdiği bir ortamda Savaşçı dizisinden de benzer bir hamle mi gelecek?

İzleyiciler merakla Pazar gününü bekliyor.

Bazı izleyiciler ise diziden sıkılmaya başladıkları mesajını veriyor. Her bölümde ya birisi kaçırılıyor ya ekipten birisi vuruluyor, diye isyan eden bazı izleyiciler diziyi eskisi kadar sevmedikleri yönünde mesajlar paylaşıyorlar.

Dizinin en beğenilen yönü ise aşk ilişkilerinin dizinin savaş sahnelerinden belirgin şekilde ayrışması ve daha çok aksiyona yer verilmesi…

İzleyici de Savaşçı dizisini bu yönüyle çok beğendiğini yazıyor.

Sevilen dizi Savaşçı’nın 40. yeni bölümü 15 Nisan Pazar günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak.

SAVAŞÇI DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Savaşçı dizisi 40. bölüm fragmanı:

Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Hakan Dinçkol, Alican Albayrak ve Uğur Biçer’in yer aldığı Savaşçı yoluna emin adımlarla devam ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kılıç Timi ve Albay Kopuz için zor anlar! Selçuk’un canı pahasına Türk bayrağını tepeden indirmeyen Kılıç Timi, onun için son görevini yerine getirmiştir. Yüzbaşı Kağan, yaptığı planla Çeto ve Seyfi’ye cehennemi yaşatmak için harekete geçer. Ama bu arada Kılıç Timi’ne gelen haber tam bir sürpriz olacaktır.

Albay Kopuz ise ölümle yaşam arasında ince bir çizgidedir şimdi. Pia Kuzgun’un amacını anlamıştır ancak her şey için çok geçtir artık. Sevdiği adama ölümü getirmiştir.

Gelen istihbaratlar doğrultusunda, Kuzgun’un bir sonraki hamlesini tahmin eden Yüzbaşı Kağan hazırlığını yapar. Fakat büyük risk taşıyan bu operasyon için düğmeye basılırken, aynı anda karargahta gelişen beklenmedik durum, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.