Ana sayfa Dizi Haberleri Elif dizisi 21 Mart Çarşamba 693. bölümünde Kerem hayallerinden vazgeçecek mi?

Elif dizisi 21 Mart Çarşamba 693. bölümünde Kerem hayallerinden vazgeçecek mi?

tarafından ker_def

Program Adı : DİZİ “ELİF”

Yayın Tarihi : 21 Mart 2018, Çarşamba

Yayın Saati : 20:00

KEREM HAYALLERİNDEN VAZGEÇECEK Mİ?

Elif’te bu akşam Kerem ablasının isteği karşısında şok olur. Yıllardır hayalini kurduğu projeyi hayata geçirmek üzereyken ablasının bu işten vazgeçmesini istemesi Kerem’i zorda bırakır. Peki Kerem’in kararı ne olacak?

693. Bölüm

Şafak Jülide’ye olan duygularını bastırmayı bırakır ve ona daha yakın davranır. Jülide ise Şafak’ın davranışları sayesinde ona hissettiği duygularını açığa çıkarmaya başlar. Fakat Jülide’yi hiç sevmeyen Leman oğlunu bir başkasıyla evlendirmeye niyetlidir. Öte yandan Kerem ablasının projeden vazgeçmesini istemesiyle ne yapacağını şaşırır. Yıllardır hayalini kurduğu projeyi bir anda bitirmesi istenen Kerem bunun ardında yatan nedeni araştırmaya başlar. Hayalleri ve ablası arasında kalan Kerem ablası için büyük projesinden vazgeçecek mi?

Hayatta yapayalnız kalan Elif’in zorlu yaşam mücadelesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7’de…

Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Nevzat Can, Melisa Döngel, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen, Deniz İrem Morkoç, Murat Prosçiler, Nur Gürkan, Özge Yıldırım, Berna Keskin, Seyda Bayram, Mediha Aydın, Cenay Türksever, Burcu Karakaya, Uğur Özbağı, Melis Koç, Ömer Faruk, Parla Şenol

Yönetmen: Betül Sevim, Çağıl Aydoğdu

Yardımcı Yönetmen: Atıl Akbel

Yapımcı: İnci Gülen Oarr Yapım Koordinatörü: Tayfun Yaman Aydın

Görüntü Yönetmeni: Baybars Tekin, Faruk Harmankaya