Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, Özcan Deniz’e kazandırmaya devam ediyor!

İstanbullu Gelin, Özcan Deniz’e kazandırmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özcan Deniz, geçen yıl final yapan dizide Aslı Enver ile birlikte başrolde yer almıştı. 2017-2019 yılları arasında adeta ekrana damgasını vuran 3 sezonda 87 bölüm yayınlanan dizi, yurt dışında da büyük ilgi gördü.

İstanbullu Gelin dizisine gösterilen büyük ilginin ardından Özcan Deniz’in yeni dizisi de önem kazandı. Oyuncu, Seni Çok Bekledim isimli yapım ile el sıkıştı ve Akşam gazetesindeki habere göre de peşin olarak 5 milyon TL ücret ile anlaşma sağladı.

Skala Medya ile birlikte dizinin hazırlıklarını sürdüren Özcan Deniz, sadece başrolde yer almayacak. Dizinin hikayesini de yazmakta olan Özcan Deniz’in İrem Helvacıoğlu ile partner olma ihtimali de gündeme geldi.

Kadın izleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği İstanbullu Gelin dizisi sayesinde Özcan Deniz, birçok kalp çalmayı başardı. Bu başarının da yine kadın izleyicilere yönelik olarak hazırlanan Seni Çok Bekledim isimli diziyi de çok olumlu etkilemesi bekleniyor.

Karantina döneminde Senkron isimli bir dizi çalışması yapan ve 6 bölümlük yapımda Cansel Elçin – Zeynep Tuğçe Bayat çiftini de oynatan Özcan Deniz, şu sıralarda yeni dizisi için çalışmalarını sürdürüyor.

Hikaye yazımı, tasarımı hazırlama ve başrol oyuncusu olarak projeyi adeta sahiplenen Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim isimli yeni dizisi, hayranları tarafından da heyecan ve merakla bekleniyor.