Ana sayfa Sosyal Medya Sultan Melikşah’ı canlandırmak Buğra Gülsoy’a çok iyi gelecek!

Sultan Melikşah’ı canlandırmak Buğra Gülsoy’a çok iyi gelecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2020-2021 sezonunda yayınlanacak olan Nizamı Alem dizi daha şimdiden büyük bir beklenti yarattı. Buğra Gülsoy, Sevda Erginci, Ekin Koç ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerinde bulunduğu dizi ile ilgili sosyal medya düşen görüntüler ilginin de artmasını sağlıyor.

Buğra Gülsoy, instagram hesabından uzun saçlı bir fotoğrafını yayınlayarak Melikşah karakterinden ilk kez paylaşım yapmış oldu. Selçuklu Devleti dönemini anlatan dizide hem taht mücadelesi ekrana gelecek hem de Haşhaşiler ile olan büyük savaşa değinilecek. Buğra Gülsoy için bir dönem dizisinde yer almak ve Sultan Melikşah gibi güçlü bir isme hayat vermek kariyerinde çok önemli bir adım.

Sultan Melikşah'ı canlandırmak Buğra Gülsoy'a çok iyi gelecek! 7

Payitaht Abdülhamid’den hatırlayacağınız İlker Kızmaz ile Gürkan Uygun da dizinin kadrosunda yer alıyor. Ramo dizisinde Neco olarak beğeni toplayan İlhan Şen ile, Cemal Toktaş da dizinin kadrosunda bulunuyor. Diziden gelen son bilgiler ise Vuslat’ın Salih Babası Mehmet Özgür’ün de kadroda yer aldığı şeklindeydi.

Nizamı Alem dizisi hem oyuncu kadrosu ile hem de pek de bilinmeyen Selçuklu devleti ile ilgili konusu nedeniyle büyük ilgi gördü. Buğra Gülsoy için ise Sultan Melikşah karakterinin önemi büyük. Bugüne kadar Kuzey Güney dizisindeki Güney karakteri dışında akıllara yazılacak bir karakterde yer almadı. Birçok dizi çekti ve başarılı sonuçlar da aldı ama akıllara yazılacak kadar etkili karakterler değildi bunlar…

Nizamı Alem dizisiyle birlikte Buğra Gülsoy da akıllardan çıkmayacak ve belki de dünyaya yayılacak büyük bir karaktere hayat vermenin keyfini yaşayacak. Sultan Melikşah, merak ve heyecan ile bekleniyor.