Ana sayfa Dizi İzle Elif’i duygulandıran konuşma… – Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm

Elif’i duygulandıran konuşma… – Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 12. yeni bölümü 23 Aralık Pazar günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Sanem Çelik, Tolga Tekin, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli sahneler vardı. Mahir’in Cihan’a soğuk davranması, Cihan’ın isteklerinin bir türlü bitmemesi dikkat çekti.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 12. yeni bölümünden başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 12. bölümünün özeti şöyle:

Aşkına bir türlü istediği karşılığı bulamayan Mahir, Cihan’ın tavrından ve kararlarından oldukça yorulmuştur. Mahir, kalbinin sesini susturup Cihan’dan uzaklaşmak istese de bunu bir türlü başaramaz. Elif’in okulda yaşadığı huzursuzluk, evin içine de sıçrar. Öyle ki Elif’in sorunları ailede büyük çatışmalara neden olur. Bu sorunlar Figen ve Muzo’yu Güzin’le karşı karşıya getirir.

Hande, Mahir’in hoşlandığı bir kız olduğunu düşünür ve bu kızı bulmak için iz sürmeye başlar. Kendi başına bulamayacağını düşünen Hande, Cihan’dan bu konuda yardım ister. Bir yandan en yakın arkadaşına açıklayamadığı gerçek, diğer yandan Mahir’le yaşadığı sıkıntılar Cihan’ı ruhsal bir çöküşün eşiğine kadar sürükler. Cihan kalbine gömmek zorunda kaldığı aşkını Papatya’nın da ısrarıyla haykırmak ister. Cihan aşkını dile getirirken bu itirafa istemeden de olsa başka birileri daha şahitlik yapar.

Oyuncular:
Sanem Çelik
Miray Daner
Tolga Tekin
Mert Yazıcıoğlu
Mehmet Aykaç
Melis Hacic
Polat Bilgin
Helin Kandemir
Nur Berfin Çiroğlu
Görkem Mete Demir
Revna Çolak
Erdal Bilingen
Goncagül Sunar