Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 36. bölüm fragmanında Azra, Cenk’e hem hesap soruyor hem azarlıyor!

Elimi Bırakma 36. bölüm fragmanında Azra, Cenk’e hem hesap soruyor hem azarlıyor!

tarafından ker_def

Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin 36. yeni bölümü 14 Nisan Pazar akşamı izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Videodan 36. yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Azra, Cenk’e hesap soruyor: “Sen nasıl yaparsın böyle bir şeyi ya…”Cenk bu sözlerle şaşkına dönüyor ve; “Teşekkürler benim yanımda olduğum için. Gecelerdir benim gözümü uyku girmiyor. Beni vicdansızlıkla suçluyorsun” diyor… Yeni bölümde Azra ve Cenk’in durumu yine limoni…

Peki 7 Nisan Pazar akşamı yayınlanan 35. bölümde neler yaşandı?

Cenk çok önemli bir iş anlaşmasının arifesindeyken, Sumru’nun restoranda çıkardığı olayın video kaydı internete sızdırılır. Cenk olayı sızdıranın kim olduğunu öğrenmek üzere harekete geçer. Videoyu internete verenin restorandan biri olması infiale neden olur. Videoyu sızdıran kimdir?

Kendisini işe geri aldıranın Sumru olduğunu öğrenen Azmi bunu neden yaptığını öğrenmek için Sumru’ya gider. Sumru’nun cevabı, ilişkilerinin seyrini değiştirecektir.
Öte yandan Azra’nın babasının katilini açıklayacağını söyleyen gizemli adam, onu bu olayı kimseye anlatmaması için tehdit etmektedir. Adamın istediği parayı nasıl bulacağını bilemeyen Azra, kelimenin tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır.