Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 37. Bölüm 2. fragmanında gizemli kitap dikkat çekti!

Elimi Bırakma 37. Bölüm 2. fragmanında gizemli kitap dikkat çekti!

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisinin 37. yeni bölümü 21 Nisan Pazar günü izleyicilerle TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizinin 37. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan dizinin yeni bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz. Azra’nın babasının katilini bulmasında Cenk onu yalnız bırakmıyor. Buldukları gizemli kitapta ne var? Fragmanda detayları bulabilirsiniz.

Elimi Bırakma dizisinin 37. bölümünde yaşanacakların detayını aşağıda bulabilirsiniz.

Cenk, Azra’nın kendisinden habersiz buluşmaya gitmesiyle deliye döner ve ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Diğer taraftan, Melis ve Kadir ilişkisi konağın ortasına bomba gibi düşmüştür. Feride durumun Cenk’e bir an önce açıklanması gerektiğini savunurken, Serap ise doğru zamanı beklemekten yanadır.

Fakat Arda sayesinde o doğru zaman hiçbir zaman gelmez ve Cenk’le Kadir arasında büyük bir kavga çıkar. Cenk Kadir’i kendisinden intikam almak için Melis’e yaklaşmakla suçlar.

Azra’nın babasının katilini bulmakla ilgili ümitleri iyiden iyiye tükenmiştir. Fakat Faruk’un Cansu’ya verdiği kitabı görünce gözlerine inanamaz. Araları bozuk olsa da Cenk’i arayıp kitaptan bahseder. Azra ve Cenk kitabın gizemini birlikte çözebilecekler midir?

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Adnan Güler
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal