Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 37. bölüm fragmanı yayınlandı! Cenk ve Azra yüzleşiyor!

Elimi Bırakma 37. bölüm fragmanı yayınlandı! Cenk ve Azra yüzleşiyor!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Elimi Bırakma, 36. bölümüyle 14 Nisan akşamı ekrandaki yerini aldı. TRT1’in sevilen dizisinde başrollerde Alina Boz, Alp Navruz, Dolunay Soysert yer almakta. Hareketli sahnelere sahne olan, Cenk ile Azra’nın kavgasının da yer aldığı 36. bölüm artık geride kaldı.

Televizyon Gazetesi Detay – Dizinin hayranları 21 Nisan pazar akşamı ekrana gelecek olan 37. bölümde neler olacağını merakla beklemekte. Videodan dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. 37. bölüm fragmanında Cenk ve Azra yüzleşiyor. Cenk, “Böyle devam edemeyiz. Birbirimizden git gide uzaklaşıyoruz” diyerek gerçekleri ortaya döküyor. Melis ile Kadir arasında duygusal bir yakınlık olduğunu öğrenen Cenk, bunu kabul etmiyor. Azra ise Cenk’e itiraf yapıyor: “Ben sensiz yapamam. Elini bırakırsam asıl o zaman düşerim ben” diyerek duygularına hitap ediyor.

Peki 36. bölümde neler yaşandı?

Parayı Faruk’a veren Azra, Cenk’in beklenmedik bir anda gelmesiyle babasının katilini öğrenme şansını kaçırır. Azra parayı alan Faruk’un bir daha kendisiyle iletişime geçmeyeceğine emindir.

Skandala sebep olan videonun Ferhat Usta’nın telefonundan çıkması üzerine Cenk’in Ferhat Usta’yı ihanetle suçlaması, Cenk ve Azra arasında gerilime sebep olur.

Feride ise, bir yandan şirketin itibarını kurtarmak ve kaybedilen iş anlaşmasını geri kazanmak için uğraşırken; bir yandan da Ferhat Usta’nın suçsuzluğunu ortaya çıkarmak niyetiyle harekete geçer.

Kadir ve Melis arasındaki ilişkiyi artık net biçimde öğrenen Arda ise, Kadir hakkında araştırma yapacak ve onun hakkında bir takım bilgilere ulaşacaktır. Arda, ablasının Kadir ile olan ilişkisini aileye açıklayacak mıdır?