Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanında olay var! Cansu öldü mü? Cenk, Azra’yı kurtarabilecek mi?

Elimi Bırakma 42. bölüm fragmanında olay var! Cansu öldü mü? Cenk, Azra’yı kurtarabilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı Elimi Bırakma dizisinin 26 Mayıs Pazar akşamı saat 20.35’te ekrana gelecek olan 42. yeni bölümünde çok hareketli ve izleyicilerin yerlerinden kaldırmayacak bir bölüm geliyor.

Aksiyonu bol 42. bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Arabanın feci şekilde çarptığı Cansu, hastaneye kaldırılıyor. Ancak durumu ağır. Cansu ölecek mi? İzleyiciler bu sorunun yanıtını bekliyor. Ancak bir çok Elimi Bırakma izleyicileri Cansu’nun ölmesini istemiyor. Şayet Cansu ölür ise Cemre Gümeli diziye veda edecek.

Burhan, Azra ile Cansu’yu tutsak etmişti. Cansu ondan kaçarken kaza sonucu yaralandı. Azra ise başka bir yere götürüldü.

Cenk, Azra’yı arıyor. Burhan’ın onları tuttuğu evde bulduğu ipuçlarını takip ediyor ve sonunda da Azra’yı buluyor. Bir depoda iki adam Azra’yı boğazına bıçak dayayarak ölümle tehdit ederken Cenk onları yakalıyor…

Peki şimdi ne olacak? Hem Azra hem de Cenk tehlike altında. Elmii Bırakma izleyicileri ise iyice heyecanlı bir hale gelen dizinin 26 Mayıs’taki 42. bölümünü heyecanla bekliyor.

İşte Elimi Bırakma 42. bölüm 1. fragmanı: