Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 45.Bölüm Fragmanı İzle! Cenk, Azra’yı saklandığı yerde buluyor!

Elimi Bırakma 45.Bölüm Fragmanı İzle! Cenk, Azra’yı saklandığı yerde buluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Merakla ve heyecanla beklenen Elimi Bırakma dizisinin 2. sezonu 44.bölümle birlikte izleyicilerin karşısına çıktı. TRT1 ekranlarında 8 Eylül Pazar akşamı yayınlanan dizinin 2. sezon ilk bölümü yine etkileyici sahnelerle doluydu. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerinde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşandı.

Elimi Bırakma dizisinin 15 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan 45. bölümünden ise ilk görüntüler ortaya çıktı. Azra ile Cenk’in duygusal konuşmasının yer aldığı videoda, iki karakterin birleşmesine yönelik bir gönderme var. İzleyiciler de artık AzCen’in bir araya gelmesini ve aşklarını yaşamasını istiyor. Cenk, “Gidişin o kadar uzun geldi ki bana Azra.Sen yokken kendimi kimsesiz, çok yalnız hissediyorum” diyerek özlemini ifade ediyor. Cenk, Azra’sız yaşayamayacağını söylüyor. Ama Azra “Bu hiçbir şeyi değiştirmez” diyerek çıkışıyor. Cenk, “Sen benim karımsın” diyor ama Azra “Ben senin sadece kağıt üstünde karınım bu da yakında son bulacak” diye konuşmakta. Cenk ise Azra’yı buluyor. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

8 Eylül Pazar akşamı yayınlanan 44.bölümde neler yaşandı?

Azra ve Cenk’in en mutlu günlerini karanlığa döndüren gerçekler onları acı içerisinde bırakır. Cenk’in aldığı büyük karar hem Çelen ailesi için hem de Azra için yeni bir dönem başlatacaktır. Acıları ile yoğrularak büyüyen Azra, yeniden ayağa kalktığında hayatın ona nasıl sürprizler hazırladığını bilmemektedir.

Dizinin Künyesi
Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal