Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 2. sezonu müthiş bir bölümle başlıyor!

Zalim İstanbul 2. sezonu müthiş bir bölümle başlıyor!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul 10. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Berker Güven, Simay Barlas, Bahar Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonunda büyük olaylar var.Şeniz kendini kurtarmak için Cemre ve Nedim’in peşine düşüyor! Zalim İstanbul yeni sezonuyla 9 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D’de başlıyor! Dizinin yeni sezonundan ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Herkes uzaklara kaçan Cemre ve Nedim’in peşindedir. Agah, Nedim için Seher ise Cemre için endişelenirken sadece kendi için endişelenen biri vardır, Şeniz! Yaptıklarının ortaya çıkacağından korkan Şeniz, Cemre ve Nedim’i yakalaması için adam tutar. Amacı onları Agah’tan önce yakalamaktır. Nedim’i korumaya çalışan Cemre ise yakalanma ihtimalinden dolayı tedirgindir.

Şeniz’in planları başarılı olacak mı?

Zalim İstanbul yeni sezonuyla bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda
Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Ceren), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)