Ana sayfa Dizi Fragmanları Elimi Bırakma 6. bölüm tanıtımı yayınlandı… Cenk, Azra’ya öyle bir şey söyledi ki kimse inanmadı!

Elimi Bırakma 6. bölüm tanıtımı yayınlandı… Cenk, Azra’ya öyle bir şey söyledi ki kimse inanmadı!

tarafından zk zk
TRT1’in büyük beğeniyle izlenen Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 2 Eylül Pazar akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizini yeni fragmanını izleyenler sosyal medyada yeni bölümü merakla beklediklerini ifade ediyorlar. Babaannesinin her şeyini Azra’ya vasiyet ettiğini söylemesiyle deliren Cenk, “Sana burayı cehenneme çevireceğim” sözleriyle şok ediyor.

Ancak izleyiciler, Azra ve Cenk arasında doğacak büyük aşka atıfta bulunup “En büyük aşklar nefretle başlar, Azra orayı cennete çevirir” yorumunu yapıyorlar.

Yeni bölümde yeni gelişmelerin ve heyecanlı sahnelerin yaşanacağı Elimi Bırakma dizisi, 6. bölümüyle de izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

İşte 6. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra’yı Tarık’ın evinde gören Cenk gözlerine inanamaz. Hiç şüphesiz, Cenk’in duyguları doğru kararlar vermesini engelleyecektir.

Cenk ve Tarık’ın arasında yapılan anlaşma Azra tarafından öğrenilir. Bunun sonucunda Azra ikisini de hayatından çıkarır.

Sumru’nun Mert’i bulması hayatının en önemli kararını vermesine sebep olur. Bu karar Sumru için geri dönülmez bir yola girmesine sebep olacaktır.

Elimi Bırakma 6. bölüm tanıtımı yayınlandı... Cenk, Azra'ya öyle bir şey söyledi ki kimse inanmadı! 7

“Azra ve Cenk’in Zorlu Sınavı”

Feride, Cenk’in elinden kayıp gitmesi ardına yaşananlara bir dur der. Azra’ya Hüsniye’nin verdiği destekle birlikte verdiği kararı açıklayacaktır. Bu karar Çelen ailesinin tamamını etkileyecektir. Azra’yı ardı arkasına gelen sorunlar karşısında alacağı kararlar Mert’e kavuşabilmesine yardımcı olabilecek midir?