Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde Cenk, Azra’ya evlilik mi teklif edecek? Cenk’i sözleri heyecan yarattı!

Elimi Bırakma dizisinde Cenk, Azra’ya evlilik mi teklif edecek? Cenk’i sözleri heyecan yarattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin 20. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide Feride, hastalığının yeniden nüksedebilme ihtimalinden Azra’ya bahsediyor.
Azra, “Benim ailemden sonra bir tek sen varsın” sözleriyle Feride’yi duygulandırıyor.

Mert’in Azra’nın yanında olması da izleyenleri heyecanlandırdı. İki kardeş arasında yeni gelişmeler yaşanacağı tanıtımdan da anlaşılıyor.

Elimi Bırakma dizisinde Cenk, Azra'ya evlilik mi teklif edecek? Cenk'i sözleri heyecan yarattı! 7

Bu arada Sumru ve Cansu büyük bir tartışma yaşıyorlar. Sumru, yaptıklarının cezasını ödemeye başlıyor.

Cenk ise Azra’yı romantik bir yemeğe götürüyor ve “Benimle sonu mutlu biten bir masala var mısın?” diye soruyor. Bu sözler izleyiciler tarafından Cenk’in Azra’ya evlilik teklifi yaptığı tahminlerine neden oldu.

İşte Elimi Bırakma 20. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Azra’nın habersizce evden ayrıldığını düşünen Feride çok üzülür. Azra ise bıraktığı mektubu Feride’nin okuduğunu düşünerek onunla bir konuşma yapar. Feride kırgınlığına rağmen Azra’yı anlayışla karşılar ve bağışlar. Cenk de diğer taraftan Azra’nın gidişine alışamamış onu geri döndürmek için ikna etmeye çalışır…

Bu arada Kadir, Feride’nin teklifi üzerine Mert’in vesayet davasını alır. Kadir bu konuyla ilgili konuşmak üzere Cenk ve Azra’nın karşısına bu defa avukat olarak çıkar. Cansu, Kadir’in Melis’le olan arkadaşlığını öğrenir ve Melis’i korumak adına buna engel olmaya çalışır. Azra, mahkemeyi kazanacağı ve Mert’i alacağı umuduyla Sumru’nun tehditlerine boyun eğmeden Cenk’le olan mutlu beraberliğini sürdürür… Mert’le de arasındaki buzlar çözülmeye başlar…