Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma dizisinde son 5 bölüm! Cenk ve Azra’nın sınavları bitmiyor!

Elimi Bırakma dizisinde son 5 bölüm! Cenk ve Azra’nın sınavları bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranında 2018 yılının yaz aylarında başlayan Elimi Bırakma dizisi, sergilediği performans ile dikkat çekmiş ve 2. sezonda da ekranda boy göstermişti.Pazar akşamları yayınlanan dizi, uzun süre yerini bu günde sağlamlaştırmış ancak 4 bölüm önce Salı akşamlarına alınınca güç kaybı yaşanmıştı.

Alina Boz ve Alp Navruz’un başrollerinde yer aldığı dizinin 59.bölümüyle birlikte 24 Aralık Salı günü final yapacağı ortaya çıktı. Dizinin son 5 bölümüne girilirken finalde ne olacağı merak konusu…

Dizide Cenk ve Azra’nın sınavlarının bir türlü bitmediğini 55. yeni bölümde izleyeceksiniz.

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, 55. bölümüyle ekranlara geliyor.

Cenk ve Azra aldıkları mutlu haberle sevinçten her şeyi unuturlar. Azra bu sefer gerçekten
hamiledir.

Barış ile Cenk’ in arasındaki kavga ise Cenk’in açtığı davayı kaybetmesiyle farklı bir boyuta taşınır. Artık bu kavga Çelenler in ve Yamanlar’ın iş hayatına da sıçramıştır ve Cenk ağır bir  yükün altına girmiştir.

Baba olacağını da bilerek çok daha sorumlu hareket eden Cenk, ailesini üzebilecek herhangi bir soruna izin vermemekte kararlıdır. Fakat tüm bunlara rağmen beklenmedik bir şey gerçekleşir, Cenk’in bu defaki sınavı diğer her şeyden daha ağır olacaktır…

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren dizisi Elimi Bırakma, her Salı günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.