Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun final yapıyor, en çok da Bora Akkaş’a yazık oldu!

Kurşun final yapıyor, en çok da Bora Akkaş’a yazık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kurşun dizisi 7. bölümüyle birlikte 4 Aralık Çarşamba akşamı izleyicilere veda edecek. Reytinglerin geçen hafta Kuruluş Osman’ın yayına başlaması ile iyice düşmesi,dizinin ipinin çekilmesine sebep oldu.

Fox TV aslında çok başarılı bir yapımın ipini çekti.Keşke gün değişikliği ile biraz daha süre verilseydi. Kurşun dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın Savcı Orhan performansı çok iyiydi.

Bir de Borrak Akkaş… Rıfat Ayaz karakterine hayat veren Bora Akkaş öyle dikkat çekici bir rolde ki, dizi biraz daha devam etse bu karakter ile akılara yazılırdı…

Kurşun final yapıyor, en çok da Bora Akkaş'a yazık oldu! 9

Kurşun dizisinin hikayesi en çok merak edilen karakteriydi… Gelecekte bu hainlik üzerine kuracağı bir imparatorluk olabilirdi. Hikaye onun üzerinden yürüse tadından yenmez bölümler de ekranda yer alabilirdi. Ancak bu fırsat kaçtı. Dizide son 2 bölüm kaldı. Rıfat’ın sonu nasıl olacak şimdi bu merak ediliyor.

27 Kasım Çarşamba akşamı dizinin 6. bölümü ekrana gelecek. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Kurşun final yapıyor, en çok da Bora Akkaş'a yazık oldu! 10

Orhan ve Leyla büyük haber planlarının suya düşmesi ve Kerim Paşa’nın adaletin pençesinden kurtulması ile umutsuzluğa kapılsalar da pes etmezler. Filiz Ertan’ın cinayetinde ise sürpriz bir gelişme yaşanır. Nuri Kargı’nın beklenmedik hamlesi ile Orhan ve Leyla bir darbe daha alırlar. Ancak Orhan tüm zorluklara rağmen mücadelesine devam eder.

Babası hakkında şok edici bir bilgiye ulaşan Orhan, annesini yaralayacağını bile bile zor bir
karar alır.

Leyla’nın da yardımıyla, babası hakkında çok önemli gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçer. Kerim Paşa’nın girişimleri ile cezaevinden çıkan Serdar, Aydın’dan intikam almanın peşine düşer. Fakat Bünyamin ve Orhan’ın hamlesini hesaba katmamıştır.

Kerim Paşa ve Nuri, Fahri üzerinden kurdukları yeni planlarını hayata geçirirken hiç ummadıkları bir durum ile karşı karşıya kalırlar.

Kurşun final yapıyor, en çok da Bora Akkaş'a yazık oldu! 11

Orhan babasına ne olduğu sorusunun cevabını tehlikeli yollara başvurarak ararken, Leyla ise Nuri’nin karşısına şok edici bilgilerle çıkar.

Orhan ve Leyla’nın birlikte yürüdükleri çetin yol ikilinin ilişkilerinin yeni bir boyuta ulaşmasını sağlayacaktır.