Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma, Erkenci Kuş’u fena alt etti! Sosyal medyada en çok konuşulan diziler ortaya çıktı!

Elimi Bırakma, Erkenci Kuş’u fena alt etti! Sosyal medyada en çok konuşulan diziler ortaya çıktı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Yeni sezon dizilerinin yavaş yavaş ekrana gelmeye başladığı dönemde sosyal medyanın gündemine değişmeye başlayacak.

Ancak yaz döneminde başlayan dizilerin televizyon ekranındaki etkinliği hala devam ediyor.

Bu hafta uzun süredir beklenen Bir Zamanlar Çukurova, Yasak Elma, Bizim Hikaye, Gülperi, Arka Sokaklar, Keşke Hiç Büyümeseydik dizileri ekrana geldi ama yaz dizilerinden sezona devam edenlerin sosyal medyadaki etkisi de sürüyor.

Medya Takip Merkezi’nin sosyal medya ölçümlerine göre en çok konuşulan dizilerde bu hafta Alp Navruz ve Alina Boz’lu TRT’nin “Elimi Bırakma” projesi ilk sırada, Demet Özdemir ve Can Yaman’lı Star’ın “Erkenci Kuş” dizisi ise ikinci sırada yer aldı.

Show TV’nin iki dizisi Nefes Nefese ve yeni başlayan Keşke Hiç Büyümeseydik de sırayla takip etti.

Elimi Bırakma, Erkenci Kuş'u fena alt etti! Sosyal medyada en çok konuşulan diziler ortaya çıktı! 8

Fox’un 4N1K İlk Aşk dizisi 5. sırada yer alırken, Fox’un Yasak Elma dizisi de sezonun ilk bölümüyle haftanın en çok konuşulanlarında 6. sırayı aldı.

11. bölümde final yapması beklenen Meleklerin Aşkı 7. sırada yer alırken, ekran klasiği haline gelen ve Çarşamba gününe alınan Çocuklar Duymasın 8. sıradaydı.

TRT1’in yaza kısa bir ara veren ve Temmuz ayında yeniden başlayan dizisi Kalk Gidelim 9. sırada yer alırken, Kanal D’nin eleştirilere maruz kalan ve geçtiğimiz hafta içinde RTÜK’ün idari para cezası verdiği Koca Koca Yalanlar dizisi de 10. sırada yer buldu.

Elimi Bırakma, Erkenci Kuş'u fena alt etti! Sosyal medyada en çok konuşulan diziler ortaya çıktı! 9