Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’da parlayan Cemre Baysel ve Emre Bey Star TV Sol Yanım dizisini ihya edecek!

Elimi Bırakma’da parlayan Cemre Baysel ve Emre Bey Star TV Sol Yanım dizisini ihya edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım isimi Star TV dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.Başrolde buluşan Özge Yağız ve Tolga Mendi çok konuşuluyor. Ancak dizinin yan karakterleri de çok önemli ve bu noktada iki genç oyuncu da dikkatleri çekiyor.

Cemre Baysel ve Emre Bey’den bahsediyoruz. İki genç isim de 2018-2019 sezonunda TRT1 ekranında fırtına estiren Elimi Bırakma isimli dizide yer almıştı. Melis ve Arda olarak bu dizide izlediğimiz ikili, başarılı performansları ile öne çıktı. Elimi Bırakma’nın asıl başrolü Alp Navruz ve Alina Boz idi. Ancak Cemre Baysel ile Emre Bey de iyi bir iz bıraktılar.

Cemre Baysel’i ayrıca Ramo dizisinde Fatoş karakteri ile de beğeniyle izledik. Şimdi oyuncu, Sol Yanım dizisinde hayranları ile yeniden buluşacak. Enerjisi yüksek bir isim olan Baysel, ayrıca neşeli ve gençlik ateşini de iyi yansıtabilecek doğru bir seçim oldu…

Kalk Gidelim dizisinde Arda karakteri ile büyük hayran kitlesi kazanan Emre Bey’in de Sol Yanım dizisinde önemli işler yapacağına hayranları emin. Burak karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, Adı Efsane isimli dizideki Kıvanç performansının ardından Elimi Bırakma’da harikalar yaratmıştı.

Elimi Bırakma'da parlayan Cemre Baysel ve Emre Bey Star TV Sol Yanım dizisini ihya edecek! 7

Bir gençlik dizisinde rol alarak yeteneğini daha güçlü şekilde sergilemesi beklenen oyuncu zorlu rollerin altından kalkabilecek birisi olarak da değerlendiriliyor.

Karakterin hislerini izleyiciye yansıtma noktasında Elimi Bırakma’daki Arda çok başarılıydı. Bakalım Burak, Sol Yanım dizisindeki hissiyatı izleyicilere geçirebilecek mi?