Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın Cenk’i Alp Navruz, sosyal medyanın diliyle konuşmaya başladı!

Elimi Bırakma’nın Cenk’i Alp Navruz, sosyal medyanın diliyle konuşmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugün Pazar… Yani TRT1 ekranında Elimi Bırakma günü… Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolündeki dizi 2. sezonuyla geçtiğimiz hafta izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizinin 45. yeni bölümünü 15 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta hayranlarının birlikte selfi isteklerini kırmayan Alp Navruz ve Alina Boz, verdikleri pozla sosyal medyaya mesaj yollamıştı. Sosyal medya üzerinde takipçilerinin isteklerini göz ardı etmediklerini bu paylaşım ile gösteren ünlü oyuncular, yeni sezonda dizilerini tanıtma noktasında bir hayli istekli.

Alp Navruz’dan twitter resmi hesabından yeni bir paylaşım daha geldi. Adeta sosyal medya diliyle konuşan Alp Navruz’un paylaşımına takipçilerinden büyük destek geldi.

“Yine bir pazar ve biz yine evlerinize misafir oluyoruz. Elimi Bırakma bu akşam sizlerle.. Ayrıca bu sezon #azcen temsili isteyenlere cevabım ektedir” diyerek de aşağıdaki videoyu paylaştı.

Takipçileri, “Sizden daha güzel misafirimiz olamaz #AzCen.Şimdiden hoş geldiniz diyoruz ve sizi büyük bir heyecanla bekliyoruz” diye yazdı. Navruz’un takipçileri de kısa video ve giflerle oyuncunun paylaşımına uygun bir çok yanıt verdi.

Navruz, sosyal medyada eğlenceli bir hava estirdi.

İşte Alp Narvuz’un beğeni toplayan o paylaşımı: