Ana sayfa Dizi Fragmanları Boşol, boşol, boşol! Sen Anlat Karadeniz’de AsMus’a bunu nasıl yaptınız? (56. bölüm 2. fragmanı izle)

Boşol, boşol, boşol! Sen Anlat Karadeniz’de AsMus’a bunu nasıl yaptınız? (56. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi ay başında izleyicilerle 3.sezonuyla buluşmuştu. Dizinin 56.bölümü 18 Eylül Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Afili Aşk’a reytinglerde geçilen Sen Anlat Karadeniz, Kuzgun dizisinin de başlaması ile nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 56. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Mustafa ile Asiye arasında büyük kriz çıkıyor. Mustafa, “Boşol, boşol, boşol” diyerek Asiye’yi boşuyor. Asiye ise Eren’i alıp evden gidiyor. Kayınvalidesine “Senin de gözün aydın olsun” diye konuşan Asiye, öfke içinde. Osman babanın yanına giden Asiye’ye haksızlık yapan Mustafa ise hata yaptığının farkına varıyor ve ne yapacağını bilemiyor. Tahir ile Ferhat ise Hazan’ı kurtarmanın derdine düşüyor.

DİZİ İZLEYİCİLERİ TEPKİLİ

Dizinin hayranları ise fragmana tepkili.. Mustafa ile Asiye’nin böyle bir olaya alet edilmesinden rahatsızlık duyan Sen Anlat Karadeniz hayranları bunun reyting için yapıldığı fikrinde.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler, “Koskoca AsMus’a bunu nasıl yaptınız?” diyerek isyanda.

Dizinin yeni bölümünden gelen bu görüntülerden rahatsızlık duyduklarını ifade eden dizinin takipçileri, “İlk sezon Mustafa, Asiye’yi boşayacak deseler kesinlikle inanmazdım, ama artık her şeye inanıyorum, reyting için her şeyi yaparsınız” diyerek tepkilerini dile getiriyor.