Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma’nın Sumru’su Dolunay Soysert ayağını kırdı, demediğini bırakmadılar!

Elimi Bırakma’nın Sumru’su Dolunay Soysert ayağını kırdı, demediğini bırakmadılar!

tarafından zk zk
TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Sumru karakterini oynayan Dolunay Soysert, geçtiğimiz günlerde yaşadığı talihsiz bir kaza sonucunda ayağını kırmıştı.

Başarılı oyuncu, bu kez izleyiciye ters köşe yaparak ‘kötü kadın’ rolüyle ekrana geliyor.

Performansıyla övgü toplayan ünlü oyuncu, dizideki rolüne kaptıran kimi hayranlarının da zaman zaman haksız eleştirilerine maruz kalıyor.

Geçmişte Yeşilçam filmlerinin ‘kötü adamı’ Erol Taş’a da yapılan benzer eleştirilerden nasibini alıyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın konuyla ilgili nasıl çarpıcı bir değerlendirme yapıyor:

“İyiler kazanır ama kötüler konuşulur

Ekranda iyi karakterleri tabii ki hepimiz çok severiz ama işi devam ettirenler kötülerdir. Onlar olmazsa zaten sorun olmaz. Sorun olmayınca da ortaya dizi çıkmaz. O nedenle her dizinin mutlaka bir kötüsü vardır. Ama Erol Taş’lı günleri de geride bıraktık. Yani saf kötü karakterlerin olduğu, sokakta yürüyemediği günleri… Erol Taş defalarca saldırıya uğramıştı, hatırlayın. Uzun zamandır da kötü karakterleri çok boyutlu olarak izliyoruz. “Neden kötü? Onu bu noktaya götüren sebepler neler?” gibi sorulara cevap veriyor karakterler ve bu da seyircinin empati duygusuna hitap ediyor. Sanırım bu konuda verilecek en eski ve güzel örneklerden biri Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde karakteridir. Kötülükler kraliçesi Ferhunde’nin başına gelenleri izlediğimizde hepimiz onun acısına ortak olmuştuk.

Elimi Bırakma'nın Sumru'su Dolunay Soysert ayağını kırdı, demediğini bırakmadılar! 7

ELİMİ BIRAKMA TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Geçmiş olsun Dolunay!

Ancak şu sıralar bir dizi var ki; sanırım son yıllarda kötü, bu kadar kötü bir karakter izlemedik. TRT 1’e pazar akşamları ekrana gelen Elimi Bırakma dizisindeki Sumru karakterinden bahsediyorum. Dolunay Soysert’in hayat verdiği karakter beni her hafta yerimde hop oturup kaldırıyor. Bayağı sinirleniyorum Sumru’ya… İzleyicinin durumu da benden farklı değil. Hem sosyal medyada, hem de çevremde kimi görsem Sumru’ya beddua ediyor. “Yatacak yerin yok Sumru” cümlesiyle başlayıp uzun bir süre aralıksız beddua ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Dolunay Soysert ayağını kırmış. Şimdi sosyal medyada “Beddualar yerini buldu” gibi yorumlar yazılıyor. Dolunay, Sumru karakterine öyle iyi hayat verdi ki, herkesi böyle biri olduğuna inandırdı. İyiler kazanır ama kötüler konuşulur. Çok geçmiş olsun Dolunay, umarım bir an önce sağlığına kavuşursun.”