Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma 10. bölüm final sahnesinde Cenk çıldırdı! İşte o anlar

Elimi Bırakma 10. bölüm final sahnesinde Cenk çıldırdı! İşte o anlar

tarafından ker_def

Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı Elimi Bırakma dizisinin 10. bölümü 30 Eylül Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Reytingleriyle geçtiğimiz haftalarda Pazar gününün en çok izlenen programı olmayı başaran Elimi Bırakma, yine etkileyici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıktı.

Dizinin 10. bölümünün ardından da çeşitli sahneler youtube hesabından paylaşıldı. Feride hanımın akıl sağlığının yerinde olup olmadığıyla ilgili mahkeme kararı çıkartıldı ve polisler onu almaya geldi. Bu sırada Cenk çıldırdı ve annesine çıkıştı. İzin vermemekte kararlı olan Cenk, polisleri darp etti.  Videodan 10. bölümün son sahnesini izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma detayları:

Elimi Bırakma 10. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Azra’nın sırrını öğrenen Feride Hanım’ın dünyası başına yıkılır. Feride Hanım için merhem olmak isteyen Azra’nın eli kolu bağlıdır. Feride Hanım’a ulaşmak istese de Çelen ailesi Azra’nın Feride Hanım’ı görmesine izin vermez. Azra kendini anlatmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Sumru’nun evinden kaçan Mert ve Fatma, Sumru’nun planlarını altüst eder. Sumru Mert’i tekrar kaybetmişken Cansu’nun desteğini alamaması Sumru’yu köşeye sıkıştırır. Sumru’ya inanmayan Cansu, annesine karşı büyük bir sınav verecektir.

Feride Hanım’ın kararlarını sorgulamaya başlayan Serap duruma el atar. Azmi’nin desteğini alan Serap, ailenin çehresini değiştirecek olan kararlar verir. Hastalığı yüzünden ameliyata girecek olan Feride Hanım’ı neler bekleyecektir?

Serap’ın planı, hayal ettiğinden daha büyük olunca işler sarpa sarar. Feride Hanım Azra’nın ve Cenk’in desteğiyle bu yükün altından kalkabilecek midir?

Kadro:

Elimi Bırakma dizisini Volkan Yazıcı ile Zeynep Nilüfer Aydın kaleme alıyorlar. Dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Dolunay Soysert, Ertuğrul Postoğlu, Cemre Baysel, İpek Filiz Yazıcı, Burak Tamdoğan ve Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal

Genel Hikaye:

Türkiye’de çok ünlü bir kebapçının kızı olan Azra yurt dışında aşçılık okumaktadır. Yurt dışından Türkiye’ye geldiği sırada Cenk ile uçakta valizlerinin karışması sonucu ilk tanışmalarını yapan gençler daha sonra aile büyüklerinin büyük sürprizi ile tekrar bir araya geleceklerdir.

Ailelerinin sahip oldukları bir gecede kaybeden Azra ile ortak kader yaşayan Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan etkileyici bir aşk hikayesini konu almaktadır.

ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ OYUNCULARI

Cenk Çelen (Alp Navruz)

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden oyunculuk dersleri almıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde üniversite eğitimini tamamlamıştır. Ceberrut, Arkadaşlar İyidir ve son olarak Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde rol almıştır. Oyunculuğunun yanında yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla daha çok dikkat çekmiştir. Elimi Bırakma dizisinde ülkenin en tanınmış yemek fabrikalarından birinin sahibinin oğlu rolüne hayat veriyor.

Azra (Alina Boz)

14 Haziran 1998 yılında doğmuştur. Annesi Rus asıllı babası ise Türk olan Alina Boz Moskova’da dünyaya gelmiştir Fakat nüfusa kayıtlı olduğu il İstanbul’dur. 20 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur. Paramparça dizisiyle çok fazla dikkat çeken genç yıldızlardan biri olan Alina Boz son olarak Sevda’nın Bahçesi dizisinde rol almıştır.

Feride (Seray Gözler)

27 eylül 1961 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümünde mezun eğitimli ve tecrübeli bir oyuncudur. Hayat şarkısı, Zoraki Koca, Sultan, Aynalar, Böyle mi Olacaktı, Yabancı Damat, Süper Baba, Bir tren yolculuğu, Ayaşlı ve Kiracıları ve Çalıkuşu gibi dizi ve filmlerde rol almıştır. Cenk’in söz geçen ve otoriter babaannesi rolüne hayat veriyor.

Serap (Ebru Aykaç)

Dizide Cenk’in annesi Serap karakterine hayat veren Ebru Aykaç; 1975 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Güneşi Beklerken ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır.

Cansu (Cemre Gümeli)

1991 doğumlu genç oyuncu Bursalı’dır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve Kültür Yönetimi bölümünden mezundur. Tatlı İntikam dizisiyle başlayan oyunculuk kariyeri son olarak Servet dizisinde Hande karakterine hayat vermesiyle devam etmiştir. Elimi Bırakma dizisinde Sarp’ın liseden kız arkadaşı.

Batuhan Ekşi (Tarık Yelkenci)

Azmi Yelkenci’nin biricik kıymetli oğlu rolüne hayat veren genç oyuncu Batuhan Ekşi, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Akademi 35,5’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Bir dönem Vahide Perçim ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiştir. Medcezir, Yaz’ın Öyküsü ve Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol almıştır. Ve son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde izledik.

Ertuğrul Postoğlu (Mert);

Malatya doğumlu oyuncu daha önceden 13 yıl boyunca Kanal D’nin reklamlarında kurumsal bir ses olarak görev yapmıştır. 1995-1997 yılları arasında televizyon dünyasıyla tanışmasına rağmen daha çok tiyatroda sahne alan usta oyuncu halen Şehir Tiyatroları’nda rol almaktadır. Usta oyuncunun en son rol aldığı televizyon kariyeri 2014-2016 sezonunda Paramparça olmuştur. Başarılı oyuncu en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Bahadır Bey karakterini oynamıştır.

Cemre Baysel (Melis);

1999 doğumlu olan genç oyuncu İzmir doğumludur. Trt 1 ekranlarında yayınlanan Yeşil Deniz dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra ise İsimsizler dizisinde rol almıştır.

Yiğit Kağan Yazıcı (Mert);

Çocuk oyuncu 1 ocak 2007 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Daha önce Aşkların En Güzeli ve Unutma Beni’de rol almıştır.

Burak Tamdoğan (Azmi);

1 Ocak 1971 Ankara doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kaçın Kurası adlı televizyon dizisinde izlediğimiz deneyimli oyuncu daha evvelden Bu Şehir Arkandan Gelecek, Göç Zamanı, Analar ve Anneler, Kara Para Aşk, 6 Mantı, Farklı Desenler, Nefes, Geniş Aile, Küçük Kadınlar, Parmaklıklar Ardında, Kara Yılan ve Adak’ın kadrosunda yer almıştır. En son ise Mehmed Bir ihan Fatihi dizisinde Şahabettin Paşa rolünü oynamıştır.

Gökçe Yanardağ (Hülya);

18 Eylül 1975 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Güz Gülleri, Aşk Meydan Savaşı, Haziran Gecesi, Sıla, Aşk Yakar, Aşk ve Ceza, Hayatımın Rolü, Güneşi Beklerken, Sevdam Alabora ve Tatlı Küçük Yalancılar’ın kadrosunda yer almıştır. En son Hayat Sırları dizisinde Ayşen karakterini oynamıştır.