Ana sayfa Sosyal Medya Elkızı dizi setinde Sevda Erginci’ye doğum günü sürprizi!

Elkızı dizi setinde Sevda Erginci’ye doğum günü sürprizi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında bu sezon yayınlanacak olan dizilerden birisi de Elkızı.. Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz ikilisini başrolde buluşturan dizinin çekimleri Muğla’da devam ediyor.

Çekimleri yoğun bir tempoda sürmekte olan dizinin setinde eğlenceli anlar yaşandı. Elkızı dizisinin başrol oyuncusu Sevda Erginci’ye sette doğum günü sürprizi yapıldı. Oyuncu 3 Ekim 1993 yılında dünyaya geldi ve bugüne kadar yer aldığı projelerle de haklı bir şöhrete sahip oldu.

Elkızı dizi setinde Sevda Erginci'ye doğum günü sürprizi! 8

Sürpriz karşısında şaşıran ve tüm ekibe çok teşekkür eden Erginci, mutluluğunu arkadaşları ile paylaştı. Ünlü oyuncu 28. yaş gününü tüm ekip ile birlikte kutladı.

Sevda Erginci, “28 yaşıma çok sevdiğim ve inandığım bir projenin bir parçası olarak böyle güzel bir ekiple girdiğim için çok mutlu ve şanslıyım. Burada geçirdiğimiz her gün en az bugün kadar güzel geçsin ve çok uzun zamanlar bir arada şahane işler yapalım” açıklamasında bulundu.

Elkızı dizi setinde Sevda Erginci'ye doğum günü sürprizi! 9

Elkızı isimli dizinin ilk 2 bölümünün hazır olduğu öğrenildi. Dizinin ne zaman yayın hayatına başlayacağı henüz açıklanmadı. Ancak tahminler var. Uzak Şehrin Masalı dizisinin 14 Ekim’de beşinci bölümü ile final yapmasının ardından 21 Ekim perşembe günü Elkızı dizisinin başlaması bekleniyor.