Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisi daha başlamadan eleştiriler üst üste geldi!

Elkızı dizisi daha başlamadan eleştiriler üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının yeni dizisi Elkızı… 1 aydan fazla süredir dizi için çalışmalar devam ediyor. Ağustos ayının son haftasında Fox TV’nin tanıtımlarına başladığı Elkızı dizisinin çekimleri Muğla’da devam ediyor…

Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek ve Macit Koper gibi iddialı isimlerin kadrosunda buluştuğu Elkızı bir dram hikayesi olarak öne çıkacak. Çocuk yaşta öksüz kalan Ezo’nun öyküsü biraz da şiddet içeriyor.

Elkızı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Bu da demek oluyor ki, Uzak Şehrin Masalı dizisi 14 Ekim perşembe günü 5. bölümü ile final yaptıktan sonra Elkızı başlayacak. Fox TV yeni dizisi için yaklaşık 1,5 aydır izleyicilere bilgiler sunarak dikkat çekmeye çalışıyor.

Elkızı dizisi daha başlamadan eleştiriler üst üste geldi! 2

Son yayınlanan fragmanda ise Ezo karakterine yönelik olarak sergilenen şiddet sahneleri dizinin ağır bir dram ve şiddet ile geldiğini gösteriyor. Fragmanı izleyenler ise “Yine kadına şiddet konusu” diyerek tepki gösterdi.

Birçok dizi hayranı da aynı noktaya değindi. Artık dizilerde kadına şiddet görüntülerinin gösterilmesini istemediklerini belirten izleyiciler, “Sanki bu durum normalmiş gibi bir hava yansıtılıyor” eleştirisinde bulundu.

Elkızı dizisinin ağır dram hikayesi ile perşembe rekabetinde öne çıkması ise oldukça zor olacak.
Feride Kaytan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. İşte Elkızı dizisinin yeni fragmanı: