Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinin setinde bu ikili izleyicinin gözdesi oldu!

Menajerimi Ara dizisinin setinde bu ikili izleyicinin gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Menajerimi Ara pazar akşamlarına alındıktan sonra eski izleyicilerine yeniden kazandı… Yeni gününde iyi performans sergileyen yapımda herkes mutlu…

Menajerler ile oyuncular dünyasını yansıtan hikayesi ile ekranın en farklı yapımlarından olan dizide başrolde yer alan Canan Ergüder ve Ahsen Eroğlu, sosyal medyada dizi setinden bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Canan Ergüder’in hesabında yer alan fotoğraf büyük ilgi gördü. Ergüder, “Dicfer gelsin o zaman sizlere. Yarın Menajerimi Ara’yı izlemeyi unutmayın” diyerek de hayranları yeni bölüm hatırlatması yaptı.

Dizinin 1 Kasım Pazar akşamı 11. yeni bölümü ekranda olacak. Setten yansıyan paylaşımlar da izleyicilerin ilgisinin sıcak kalmasını sağlıyor.

Menajerimi Ara dizisinin setinde bu ikili izleyicinin gözdesi oldu! 8

Takipçiler ise yaptıkları yorumlarda, iki ünlü oyuncuyu övdü.Bir takipçi, “Beklenen fotoğraf geldi sonunda harikasınız” diye not bıraktı.

“En güzel ikili, süper ikili” diye yazanlar oldu. Ayrıca, sürekli setten fotoğrafı isteyenler de vardı. Bir izleyici, “Hep böyle fotoğraf atsanız bizimde kalbimizde kelebekler uçuşsa” notunu ekledi.

Menajerimi Ara dizisinin setinde bu ikili izleyicinin gözdesi oldu! 9