Ana sayfa Dizi Haberleri Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma’yı sosyal medyada topa tuttu!

Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma’yı sosyal medyada topa tuttu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de 24. bölümü ekrana gelen Yasak Elma dizisinde, Ender’in Alihan’a yaptığı teklif, izleyenleri çok kızdırdı!

Geçtiğimiz hafta Halit’in saatini gördükten sonra, çocukluğunda annesinin babasını aldattığı adamı gördüğü o anlara giden Alihan, Ender’in ilginç teklifi karşısında kalakaldı.

Halit ve Yıldız’a iyice diş bileyen Ender, artık daha büyük planlar yapmaya başladı.

Halit’i bitirip, tüm servetinin elinden gitmesini isteyen Ender’in planı, Alihan ile evlenmek!

Erim doğduktan sonra Halit’in kendisine şirketten yüzde 5 hisse verdiğini söyleyen Ender, bu hisseleri Alihan’a devrederek, Halit’le ortak oldukları şirkette en yetkili kişi olmasını sağlayacağını söyledi. Ender, bunun karşılığında ise Alihan’ın onunla evlenmesini istedi.

Alihan’ı önce güldüren, sonra da şoke eden teklifin yanıtı ne olacak, haftaya hep birlikte göreceğiz.

Yıllardır yaşadığı travmayı atlatamayan ve o adamın Halit olduğunu öğrenen Alihan, intikam almak için sakin kalmaya çalışsa da sabrı taşmış durumda!

Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 19

Ender’in bu teklifinin Alihan’a sırf intikam için cazip gelmesiyle, dizinin en sevilen çifti Alihan ve Zeynep’in de yeniden ayrılması söz konusu olacak!

Alihan’ın geçmişteki tutarsız tavırları ve gözünü intikam bürümesini gören izleyiciler, onun bu teklifi kabul edeceğini düşünüyor.

Alihan’a güvenmeyen izleyici, Ender’in her şeyi değiştirecek planına dahil olma ihtimalini şimdiden eleştirmeye başladı bile.

Tam Zeynep ve Alihan ilişkisi rayına oturdu derken ortaya bu olayın çıkması, doğal olarak sosyal medyada Zeyal’cilerin eleştirilerine neden oluyor.

Yeni bölüm finalinde yaşanan bu gelişmeye, sosyal medyadan tepkiler yağıyor.

İşte o sahne:

İşte o yorumlardan bazıları…

Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 20 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 21 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 22 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 23 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 24 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 25 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 26 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 27 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 28 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 29 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 30 Elveda Zeynep ve Alihan! İzleyici, Yasak Elma'yı sosyal medyada topa tuttu! 31