Ana sayfa Dizi İzle Emanet 19 Ocak Salı 97. bölüm fragmanı izle!

Emanet 19 Ocak Salı 97. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında bu sezon başlayan ve büyük bir ilgi gören, günlük dizilerden Emanet, farkını ortaya koymaya devam ediyor. Dizinin iyi reytingler alması kanal adına da önemli bir gelişme oldu. Dizi geçen sezon Yemin’in gösterdiği performansı sergiliyor ve Kanal 7 için büyük önem taşıyor.

Şimdiye kadar 96 bölümü yayınlanan Emanet dizisi, 7 Eylül tarihinden bu yana her bölümü ile başarılı sonuçlar alarak yoluna devam ediyor. Dizinin 96. yeni bölümünü de 19 Ocak Salı akşamı izleyeceksiniz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte bununla ilgili detayları yayınlanan 97. bölüm fragmanında bulabilirsiniz.

Emanet’te dün akşam yayınlanan 96.bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar: iyileşen Seher Nadide’nin sözleri karşısında büyük bir şok yaşar. Fakat Seher’in asıl merak ettiği Yaman’ın konuşulanlarını duyup duymadığı olur. Yaman Seher ve Nadide’nin konuştuklarını duydu mu?

Nadire’nin söyledikleri Seher’i şok etmiştir. Ama Seher’i asıl heyecanlandıran Yaman’ın bu konuşmayı duyup duymadığıdır. Seher bu gerilim içindeyken İkbal planı için harekete geçer. Melisa’nın söyledikleri, Kiraz’ı büyük bir heyecan içinde bırakır. Ali, bunca zamandır kendisine olan duygularını saklamış mıdır?

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,