Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Evim Şahane programının mimarı Selim Yuhay’dan sürpriz haber geldi!..

Evim Şahane programının mimarı Selim Yuhay’dan sürpriz haber geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2012-2015 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programı ile ünlü olan mimar Selim Yuhay bir süredir birlikte olduğu sevgilisi ile evlendi.

Selim Yuhay, güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü mimar “Ve biz evlendik. Daha doğrusu nikah kıydık. Herkese kalbindeki güzellikleri yaşamasını diliyorum. Önemli olan ne yaşadığınız değil, kimle yaşadığınız” ifadelerini kullandı.

Evim Şahane programının mimarı Selim Yuhay'dan sürpriz haber geldi!.. 14

Selim Yuhay eşi Burcu Yuhay ile birlikte nikah anından fotoğraflarını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü mimarın paylaşımına takipçileri tarafından pek çok yorum yapıldı.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş de paylaşıma, ‘Tebrikler’ şeklinde yorum yaparak nazar boncuğu emojisi koydu. Selim Yuhay’ın hayranları de fotoğraflara; ‘Çok yakışıyorsunuz’, ‘Tebrikler’ ve ‘Mutluluklar’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Evim Şahane programının mimarı Selim Yuhay'dan sürpriz haber geldi!.. 15

Ünlü mimar Evim Şahane programının finalinin ardından 2016 yılında TV8’de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri döndü ancak program kısa sürede sona erdi.

Yuhay, sonrasında ise geçtiğimiz yıl yine Kanal D’de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim isimli yeni bir programa başladı ancak bu program da Evim Şahane kadar uzun ömürlü olmadı.

Programda bu kez evler değil ağır vasıta şoförlerinin adeta ikinci evi olan kabinler yenileniyordu. Yollarda direksiyon sallayan, ailesinden günlerce uzak kalan ağır vasıta şoförlerinin hayatlarına dokunularak kabinleri hayallerindeki gibi yenileniyordu. Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim programı sadece 23 bölüm devam etti.