Ana sayfa TV Programları Emekli öğretmen Kübra Hanım huzurevine yerleşecek mi? – Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Kasım 2018

Emekli öğretmen Kübra Hanım huzurevine yerleşecek mi? – Müge Anlı İle Tatlı Sert 13 Kasım 2018

tarafından ker_def

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Kübra Budak’a Rahmi Özkan’da fena ayar geldi! Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 13 Kasım Salı günü ekrana gelen bölümünde yine önemli konu başlıkları vardı. Emekli öğretmen dolandırıcılık kurbanı mı? sorusu soruldu… 7 torun sahibi, 62 yaşındaki emekli öğretmen Kübra Budak’ın başından geçenler akılları karıştırmaya devam ediyor.

Dolandırıldığını ve 360 bin TL’sini kaptırdığını söyleyen Budak’ın bugünkü canlı yayındaki ifadeleri izleyicileri şaşkına çevirdi. 62 yaşındaki kadının özel görüntüleriyle şantaj kurbanı mı oldu? sorusu da soruldu. Ancak programda dikkat çeken çıkış bir başka isimden geldi. Avukat Rahmi Özkan, Budak’a canlı yayında sert şekilde eleştiriler getirdi. Hatta içinden geçenleri söylememek için kendini tuttuğunu bile söyledi. Rahmi Turan’ın Kübra Budak’ın söylemlerine şüphe ile yaklaştığı ve kendi rızasıyla gönül eğlendirip, sonra da dolandırıldığını söylediği şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Emekli öğretmen Kübra hanım huzurevine yerleşecek mi? Bu konuyla ilgili detaylar da konuşuldu.

Videodan 13 Kasım Salı günü ekrana gelen bölümünde başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…