Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık Başak burcu yorumunda kaos ve daralma uyarısı!

Emine Akkaya haftalık Başak burcu yorumunda kaos ve daralma uyarısı!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Emine Akkaya 28 Ocak – 3 Şubat haftası burç yorumlarında Başak burcu için” biraz daha sabır!” dedi. Akkaya sözlerine şöyle devam etti. “Sevgili Başak burcu, parasal evrede çok sıkıntıdasınız,  satmak istediğiniz mallar var bunlar satılırsa borçlarınızdan kurtulacaksınız. Uzun süredir iş konuları ile ilgili yaşadığınız kaos var ve hala aynı noktada olduğunuz için daraldınız ancak bir , iki ay daha sabırlı olun iki ay sonra parasal konularda rahata ereceksiniz.”

Emine Akkaya Başak burcuna bu hafta aşk konusunda da sabır tavsiyesinde bulunarak  “Evlilik veya ilişki istiyorum diyen Başaklar da Mart ayına kadar sabırlı olursanız doğru aşka yelken açacaksınız” dedi. Başak burcunun uzun süredir kardeşler arasında öfke ve kırgınlıklar yaşadığına dikkat çeken Akkaya, bu haftanın daha güzel diyaloglar kurma ve kırgınlıklara son verme haftası olduğunu belirtti.

Emine Akkaya Başak burcuna ufak bir tavsiyede de bulunmayı ihmal etmedi; “Tatil niyetiniz var ama paranız yok,  nereye gideceksiniz sakin kalın!”