Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık Koç burcu yorumunda ‘aşka hazır ol’ mesajı!

Emine Akkaya haftalık Koç burcu yorumunda ‘aşka hazır ol’ mesajı!

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya haftalık burç yorumları ile ilgi görmeye devam ediyor. Bu hafta Koç burcunu iş, aşk ve özel hayatında neler bekliyor?  İşte ünlü astrologdan dikkat çekici yorumlar; Geçtiğimiz hafta stresli geçti ve Koç burcunu aşağı çekti ancak bu hafta motivasyon haftası. Özellikle işinizle ilgili güzel haberler alacağınız bir hafta hatta beklediğiniz bir teklif var ve bu aydınlığa kavuşacaksınız .

Emine Akkaya yorumlarına şöyle devam etti. “Sevgili Koçlar uzun süredir  mahkemesi devam eden miraslı bazı mallarınızla ilgili de güzel bir şubat haftasına giriş yapacaksınız, parasal anlamda iyileşme söz konusu, arabasını değiştirmeyi düşünen Koçlar için de Şubat sonuna kadar güzel bir süreç olacak.

Evlilikleri ile ilgili problem yaşayan Koç burçları biraz daha sakin olurlarsa evlilikleri toparlanacak,  uzun süredir ilişki yaşamayan Koç burcunu ise bu aydan sonra muhteşem bir aşk bekliyor.  Emine Akkaya bu hafta Koç burcunu sağlık konusunda ise uyardı; Baş veya boyun fıtığı ağrınız olabilir dikkat!