Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı!

Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi üç sezonu başarıyla tamamladı. Türkiye’de çok ilgi gören ve Cumartesi akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyan Kardeşlerim dizi projesinde dördüncü sezon da şimdiden merakla bekleniyor.

Eylül ayında çekimlerin başlamasının beklendiği 4. sezon öncesinde dizinin oyuncuları da dinleniyor ve kendilerini geliştirecek adımlar atıyor. Özellikle dizinin İspanya’da çok sevilmesinin ardından oyunculara ilgi de bir anda katlanarak arttı. Bu ilgiden nasibini alan isimlerin başında Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran ile Ömer olarak izlediğimiz Yiğit Koçak bulunuyor.

Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı! 10

İki genç oyuncu da son dönemde İspanya’da bulundu, basında röportajları yayınlandı ve yabancı hayranları ile bir araya gelerek güzel anılar biriktirdi.

Her iki genç oyuncu için de gördükleri bu ilgi, İspanyolca öğrenmeleri konusunda onları fazlasıyla teşvik etti. Onur Seyit Yaran ile Yiğit Koçak ikilisinin gelecekte İspanya’da sinema ve dizi sektöründe yer alma istekleri de yaptıkları açıklamalarla biliniyor.

Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı! 11

Şimdi de Şengül karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy’un İspanya’da gördüğü ilgi gündemde yer alıyor. Dizinin başarılı isimlerinden olan Atasoy, yaz döneminde İspanya’da dil öğrenmeye çalışıyor. İspanya’da Şengül karakteri ile tanınan ve geniş de bir hayran kitlesi elde eden Fadik Sevin Atasoy, sokakta izleyiciler ile de güzel anılar yaşıyor.

Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı! 12

Hayranlarının ilgisiyle memnun olan oyuncu, onlarla birlikte fotoğraf çektiriyor ve İspanya’da bulunarak bu ülkenin kültürünü ve dilini anlamak için çaba harcıyor.

Gittiği mekanlarda ilgi ile karşılanan ve sosyal medyada da dizi hayranlarından çok güzel yorumlar alan ünlü oyuncu, İspanyolca öğrenmek için azimle çalıştığını da yayınladığı paylaşımlar ile ortaya koyuyor.

Kardeşlerim dizisinin İspanya başarısı, 3 oyuncuya yeni kararlar aldırdı! 13

Kardeşlerim dizisi hem Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak gibi iki genç oyuncuya yeni hedefler kattı hem de Fadik Sevin Atasoy gibi kariyerinde çok önemli bir noktada bulunan tecrübeli bir isme kendisini geliştirmesi için ilham kaynağı oldu.