Ana sayfa Dizi Haberleri En başarılı kavga sahnesiydi! İstanbullu Gelin dizisindeki o sahneye övgüler yağıyor…

En başarılı kavga sahnesiydi! İstanbullu Gelin dizisindeki o sahneye övgüler yağıyor…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de 75. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde öyle bir sahne vardı ki izleyici adeta aylardır bu sahneyi bekliyordu!

Karısı ile yeniden barışıp boşanmaktan vazgeçen Fikret, Okan ve İpek’in birlikte emlakçıya gidip ev baktığını öğrenince küplere binmiş ve mahkemede herkesi şaşırtarak ayrılmak istediğini söylemişti.

Fikret ve İpek ilişkisinin çıkmazlara girdiği dizide geçtiğimiz hafta Okan’ın aşk itirafından sonra ortalık karışmıştı.

İpek, Okan’ın ilanı aşkını istemeden de olsa duyan Süreyya’yı uyarmış ama annesi bildiklerini sanıp Esma Hanım’a durumu yanlışlıkla anlatınca durum iyice çıkmaza girmişti.

Esma, Süreyya’ya bu olayı bilip sustuğu için bağırırken Fikret eve gelip her şeyi duydu ve soluğu İpek’in yanında aldı.

Yeni bölümde İpek’le Fikret çok büyük bir kavga yaşadılar. Aslında ikilinin bu kavgadan sonra bir araya gelmesi hiç beklenmiyordu ama ekran başındaki izleyici, bu hesaplaşmayı uzun zamandır bekliyordu.

Fikret ve İpek ilişkisinin artık normalleşmesi gerektiğini düşünen izleyiciler, sosyal medyada bu kavgaya adeta alkış tuttular!

Gerçek bir karı-koca ilişkisinde olabilecek bir kavga olarak gördükleri bu kavga, aynı zamanda İpek ve Fikret’in tüm duygularını ortaya döktüğü ve hesaplaştıkları bir sahne oldu.

En başarılı kavga sahnesiydi! İstanbullu Gelin dizisindeki o sahneye övgüler yağıyor... 7

Her ne kadar adı ‘kavga’ da olsa, çiftin birbirlerini aslında ne kadar sevdikleri ve ayrılmak istemediklerini de ortaya koydu.

Artık başkalarıyla uğraşmaktan vazgeçen İpek, kendi içine dönmüş, önce kendini bulma yoluna girmiş ve Esma Hanım’ın da telkinleriyle güçlü bir kadın olarak ayakta durmayı öğrenmişti.

Fikret ise İpek’in bu değişimi karşısında ilerleme kaydetmeyi başarmış ve ondaki değişimin, onu mutlu eden yanlarını görüp kendisi de değişmek durumunda olduğunu farketmişti.

İkilinin bu değişim sürecinde yaşadıkları kavga aslında daha da büyütmüş ve ilişkilerini daha aklı selim bir şekilde düşünmelerini sağlamıştı.

İşte bu nedenle izleyici, bu çiftin artık çok daha güçlü bir çift olduğu görüşünde. Dizide yaşanan bu kavganın da aslında uzun zamandır olması gereken bir durum olduğu görüşünde. İpek ve Fikret’e haksızlık yapıldığını düşünen ve onları mutlu görmek isteyen izleyenler, yeni bölümde bu dileklerine de kavuştular.

Sosyal medyada İpek’i oynayan Dilara Aksüyek ve Fikret’i oynayan Salih Bademci’ye de övgüler yağıyor. İzleyenler dizinin bu sahnesinin çok gerçekçi olduğu ve dizinin en gerçekçi çifti olduğu konusunda yorumlar yapıyorlar.

İşte Fikret ve İpek’in o kavgası: