Ana sayfa Sosyal Medya En popüler dizi çifti sıralamasında bir dizinin 3 çifti ilk 5’te! Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizisinin çiftleri de listede!

En popüler dizi çifti sıralamasında bir dizinin 3 çifti ilk 5’te! Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizisinin çiftleri de listede!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta yayınlanan yeni bölümleriyle diziler birbirleriyle rekabet içinde. Ekrandaki onlarca dizi, reytingleri ile kıyasıya bir mücadele verirken, sosyal medyada da bambaşka durumlar ortaya çıkıyor!

Sevilen dizilerin sevilen oyuncuları, çiftler olarak hayranları tarafından sıklıkla mesajlara konu oluyorlar. Gelen ileti sayıları ile birlikte bazı dizi çiftlerinin daha çok konuşulduğu görülüyor.

Haftalık düzenli olarak “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” kategorisinde ilk 5’i yayınlayan Somera’nın, 18-25 Ocak tarihli tablosunda ilk sırada Kardeşlerim dizisinin çifti Aybike ve Berk var. Aslında Kardeşlerim dizisi, uzun zamandır çiftleriyle sosyal medyada anılmakta.

En popüler dizi çifti sıralamasında bir dizinin 3 çifti ilk 5'te! Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizisinin çiftleri de listede! 9

Genç kuşak oyuncuların hayat verdiği karakterler, izleyenler tarafından sosyal medyada ilgiyle takip edilmekte. Dizinin Asiye ve Doruk çifti, uzun zaman popüler çiftler listesinin ilk sırasında yerini kimseye bırakmamıştı! Ancak dizide Melis Minkari ve Recep Usta’nın hayat verdiği Aybike ve Berk çifti, son aylarda popülerlik konusunda öne çıkıyor.

En popüler dizi çifti sıralamasında bir dizinin 3 çifti ilk 5'te! Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizisinin çiftleri de listede! 10

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın oynadıkları Asiye ve Doruk çifti de hemen ardından takip ediyor Aybike ve Berk’i. Tablonun 4. sırasında bulunan Süsen ve Ömer çifti de yine Kardeşlerim dizisinin sevilen çifti. Atv’nin 3. sezonuyla yine beğeniyle izlenen dizisi, en popüler dizi çiftleri tablosunda 3 çift ile boy gösteriyor!

Bu arada Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti Doğa ve Fatih de bir süredir tablonun değişmeyen isimlerinden olmayı başardılar! Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdiği çift, bu hafta 3. sırada.

En popüler dizi çifti sıralamasında bir dizinin 3 çifti ilk 5'te! Kızılcık Şerbeti ve Emanet dizisinin çiftleri de listede! 11

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Emanet’in de hatırı sayılır bir izleyicisi var. Gelen ileti sayıları ile birlikte dizinin Nana ve Yaman çifti de popüler dizi çiftleri içinde bir süredir ilk 5’te yer almayı başarıyor.

Bu arada bir kaç hafta tabloda yer alan Yalı Çapkını dizisinin çifti Seyran ve Fatih’in iki haftadır listede olmaması da ayrıca dikkat çekmekte. Ekranın en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını’nın sevilen çifti, ilk 5’te yok son tabloda. Bakalım haftaya yeniden ilk 5’e dahil olabilecekler mi?