Ana sayfa Dizi Haberleri Kim bu Ezo? Mucize Doktor dizisine yeni gelen isimle ilgili tahminler doğru mu?

Kim bu Ezo? Mucize Doktor dizisine yeni gelen isimle ilgili tahminler doğru mu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.om/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisine yeni bir karakter giriyor. Perşembe akşamları yayınlanan diziye gelecek olan kişinin, Ali Vefa’nın hayatına girecek bir isim olması ise kafaları karıştırdı! Zira geçtiğimiz hafta Nazlı ile tartışan Ali Vefa’nın yeni bir kişiye mi ilgi duyacağı merak konusu oldu son gelişmelerden sonra!

Otizmli bir doktor olan ve Taner Ölmez’in başarıyla canlandırdığı Ali Vefa, her ne kadar normal davranmaya çalışsa da içinde kopan fırtınaları geçtiğimiz bölüm Nazlı ile yaşadığı tartışmada dile getirmişti.

Nazlı’nın kendisine her dokunduğunda çok korktuğunu itiraf eden Ali Vefa’nın aslında yaşadığı acı ortaya dökülmüş ve izleyici de gittikçe daha da normalleştiği sanılırken Ali Vefa’nın içinde yaşadıklarını bir kez daha çarpıcı bir sahneyle görmüştü.

Ali Vefa ve Nazlı’nın ilişkisini bitme ihtimalini doğuran bu tartışmanın ardından gelen yeni bölüm tanıtımında da ikilinin ilişkisinde kara bulutlar oluştuğu görüldü!

Kim bu Ezo? Mucize Doktor dizisine yeni gelen isimle ilgili tahminler doğru mu? 7

Dizinin 39. bölüm tanıtımında Ali Vefa’nın “Her şey için teşekkür ederim Nazlı. Seni çok özleyeceğim” sözleri büyük dikkat çekti.

Daha sonrasında gelen bir başka haber ise kafaları iyice karıştırdı! Diziye Ezo ismiyle yeni bir karakter katılıyor. Üstelik bu kişi Ali Vefa’nın komşusu olacak.

Ali Vefa’nın Nazlı’dan ayrıldığı dönemde ortaya çıkan Ezo ile ilgili ‘Yeni sevgilisi mi?’ tahminleri yapılıyor şimdiden. Ancak zaten ilişki yaşamakta çok zorlandığı görülen Ali Vefa’nın yeni bir ilişkiye hazır olmadığı da çok açık!

Yine de herkes için meraklı bir bekleyiş başladı! Belki de Ali Vefa’yı çok daha iyi anlayacak bir dost geliyor diziye! İzleyip göreceğiz…

İşte 39. bölüm tanıtımları: