Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel hayranlarının sosyal medyada Bambaşka Biri dizisinden beklentisi çok yüksek!

Hande Erçel hayranlarının sosyal medyada Bambaşka Biri dizisinden beklentisi çok yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında dünyaya gelen ve 2014 yılından bu yana da dizi setlerinde birbirinden farklı rolleriyle izlediğimiz Hande Erçel, kendisini çok etkili bir kariyer oluşturdu. Dünyanın birçok ülkesinde tanınması bir yana, dizileri milyonlarca kişi tarafından takip edildi.

Hande Erçel, sosyal medyada da Türkiye’nin en çok takip edilen oyuncusu olma unvanını hala üzerinde taşıyor. Instagram’da 31 milyon takipçiyi geride bırakan Hande Erçel, yeni dizisi Bambaşka Biri ile de son dönemde sosyal medyanın gündeminden düşmeyen birisi oldu.

Güzelliği ile hayranlarını mest eden oyuncu, instagram’dan paylaştığı seksi pozlarıyla da sıklıkla magazin basınında konuşulan birisi olmayı başarıyor. Aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile sürekli gazetelerin sayfalarını süsleyen ünlü oyuncu, ayrıca internet basınında da yoğun şekilde haberleri yapılan isimlerin başında geliyor.

Hande Erçel demek magazin olsun, dizi olsun, youtube yayını olsun reyting anlamına geliyor. Erçel ile ilgili yapılan her habere hayranları çok yoğun bir şekilde ilgi gösteriyor. İşte bu nedenle de Bambaşka Biri isimli yeni dizi projesinden beklenti çok yüksek.

Hande Erçel hayranlarının sosyal medyada Bambaşka Biri dizisinden beklentisi çok yüksek! 7

Hande Erçel hayranları en son 2021 yılında televizyon ekranında Sen Çal Kapımı dizisi ile izledikleri oyuncuyu, yeniden setlerde görmekten çok memnun.

Erçel, yakın bir zaman içinde Burak Deniz ile birlikte Bambaşka Biri dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Hırslı bir gazeteci olan Kenan ile, genç savcı Leyla’nın ilginç hikayesini bu dizide izleyeceksiniz.

Burak Deniz ile yeniden partner olan Hande Erçel, bir kez daha dram performansı ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncunun dram rolleri her zaman çok konuşulmuştu ve bu sefer savcı gibi güçlü bir kadın karakteri ile de ekrana dönüşü hayranlarını daha çok heyecanlandırıyor.

“Heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz” cümleleri ile biten birçok Hande Erçel yorumunu sosyal medyadan okuyabilirsiniz. 11 Eylül Pazartesi akşamından itibaren Bambaşka Biri isimli dizi izleyicilerle buluşacak ve yepyeni ve güçlü bir dram hikayesi sizleri saracak.

Dizinin yayınlanan fragmanı da heyecanlı bir yapımın gelmekte olduğunun mesajını veriyor.