Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki o sahne yıllar sonra Mert Fırat için gerçek oldu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki o sahne yıllar sonra Mert Fırat için gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Fırat, 2018 yılında daha 3. sezonunun başındayken reyting düşüklüğü nedeniyle final yapan Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki bir sahneyi hayatında yaşadı…

Dün öğlen saatlerinde kız babası olan ünlü oyuncu, tarif edilmesi zor duygular içindeydi. Eşi İdil ve soy isimlerinin bir nehir adı olduğunu hatırlatan Mert Fırat bu nedenle kızının ismini nehir isimleri olacak şekilde Seyhan Mia olarak belirlediklerini söyledi.

Bebeğini ilk kez kucağına aldığını ve bunun çok farklı bir his olduğunu söyleyen oyuncu, yıllar önce yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki bir sahneyi de hatırlattı. Oyuncu, rol arkadaşı Gökçe Bahadır ile birlikte çekilen sahnede, Oya’nın hayalinde baba olma heyecanı yaşıyordu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki o sahne yıllar sonra Mert Fırat için gerçek oldu! 7

Mert Fırat, “Ufak Tefek Cinayetler’de bir sahne vardır. Elimde bebek. O bebekle birlikte bir fotoğrafımız var, kullanılan. Orada da böyle, oynamışım o sahneyi. Ama şimdi oynasam bambaşka bir şey olurdu herhalde. Çünkü anlatılamayacak, tasarlanamayacak, ancak yaşanabilecek bir sahne” açıklamasını yaptı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 26. bölümündeki bu sahnede Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Oya’nın bebek hayali ekrana yansıtılmıştı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Çok heyecanlandığını, bütün çocuklar gibi kızının geleceğinin de mutlu ve güzel olmasını dileyen bebeğinin 3 kilo 400 gram ve 52 santim olarak doğduğunu da hatırlattı.

Serhan karakterine hayat veren ve 2 yıldır ekrandan uzakta olan oyuncu, şimdilerde Kefaret dizisinin çekimlerinde yer alıyor. Kefaret, 22 Kasım Pazar günü Fox TV ekranında başlayacak. Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur da Mert Fırat ile birlikte başrolde yer alan diğer isimler.