Ana sayfa Dizi Haberleri Ender çok güzel giyinirken, Yıldız niye absürd! Yasak Elma izleyicileri bir detayı kaçırıyor!

Ender çok güzel giyinirken, Yıldız niye absürd! Yasak Elma izleyicileri bir detayı kaçırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yasak Elma dizisi 60 bölüme dayandı… 3. sezonuyla ekran macerasına devam ediyor. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Tuvana Türkay gibi başarılı isimler dizinin başrolünde yer alıyor. Dizide tüm karakterler bir yana asıl ilgi Yıldız Argun karakteri üzerinde… Eda Ece de çok iyi performans sergileyerek Yıldız ile kariyerinde bir sıçrama yaptı.

Ünlü oyuncu zaman zaman bazı eleştiriler de alıyor. Bunlardan birisi de dizide Ender ve Yıldız’ın tavırları, giyim stilleri ve duruşları ile ilgili…

Ender çok güzel giyinirken, Yıldız niye absürd! Yasak Elma izleyicileri bir detayı kaçırıyor! 7

Mesela, “Neden Ender çok güzel giyinirken, Yıldız o kadar güzel giyinmiyor?” şeklindeki serzenişleri sosyal medyada görebilirsiniz. Eda Ece bu tür yorumlara Aslı Şen’in youtube kanalındaki sohbetinde yanıt verdi.

Ünlü oyuncu bazı dizi hayranlarının Yıldız gerçeğini kaçırdığını belirtti ve şu açıklamayı yaptı:

“Yıldız’da sonradan görme bir kızı oynuyorum. Hiç ait olmadığı bir dünyaya giriyor ve çoğu kez küçük düşüyor. Bunları çok dramatik alsam, çok yaralansam ya o dünyadan sıyrılıp gitmesi gerekecek, ya da bir şekilde çok iyi öğrenmesi gerekecek. O hızda gerçekçi gelmedi bana. Garsonsun, 3 ay sonra bir yalıda oturuyorsun ne kadar yönetebilirsin onu. Eline bir kredi kartı verildi. Ender nasıl böyle muntazam giyiniyor, herkes hayran onun kıyafetlerine. Ben mesela giyiniyorum. Bakıyorum aynaya, diyorum ki ‘çok düzgün oldu’. Hiç uymayan dev gibi bir küpe takıyorum ki birazcık bozayım onu diye. Daha onun bilgisi dahilinde yapmaya çalışıyorum.Bana diyorlar ki, ‘Ender, çok güzel giyiniyor sana da bir şey yapalım’, ama onu kaçırıyorlar. Yıldız’ın kapasitesindeki bir kızın giyim tarzı bu olur.”

Yasak Elma dizisini hayata benzeten ve hem güldüren hem de ağlatan yanları ile gerçekçi bulduğunu sözlerine ekledi.

Videodan programı izleyebilirsiniz: