Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadı!

Burcu Özberk hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Afili Aşk dizisinde Ayşe karakteri ile beğenileri kazanmaya ve iltifatlar almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, sadece oyunculuğu ile değil uyumlu halleriyle de dikkat çekmekte.

Afili Aşk setinde herkes ile çok iyi geçindiğini ve kimse ile bir probleminin bulunmadığını söyleyen Burcu Özberk, çok komik bulduğu rol arkadaşı Serkay Tütüncü ile aşk iddialarının da doğru olmadığını belirtti.

Ünlü oyuncu katıldığı Sosyal Yardımlaşma Derneği gecesinde ‘en iyi dizi’ ödülü de alarak ekibi adına onore oldu. Gecede mütevazi tavırları ile dikkat çeken oyuncu, siyahlar içindeki kıyafetiyle de göz doldurdu.

Burcu Özberk hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadı! 8

Kameralara da açıklamada bulunan Burcu Özberk, “Bu özel çocuklar ile bir arada olmak, vakit geçirmek onların heyecanını, mutluluğunu paylaşmak çok özel. Ben sahnede de duygusal birkaç dakika yaşadım. Hayatımda unutamayacağım anların içindeydi. Çünkü çok masum, dürüst, kalbi tertemiz insanlara dokunuyor olabilmek, onlarla beraber olmak, heyecanlarına ortak olmak gerçekten çok güzel. Böyle farkındalığı çok yüksek bir projede bu ödülü almak çok güzel” diye konuştu.

Burcu Özberk hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadı! 9

Özel çocukların daha önce dizi setine de geldiğini anlatan Özberk, onlarla yaşadığı güzel anların unutulmaz olduğunu da sözlerine ekledi.

Instagram hesabından da paylaşım yapan ünlü oyuncuya takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.