Ana sayfa Dizi Haberleri Ender, yıllar önceki hatasının bedelini kötü ödeyecek! Yasak Elma’da intikam vakti!

Ender, yıllar önceki hatasının bedelini kötü ödeyecek! Yasak Elma’da intikam vakti!

tarafından zk zk

Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Yıldız, hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya gelecek ama öğrenmesi biraz zaman alacak!

Televizyongazetesi/Detay –Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Erim’in vurulmasından sonra Halit, Yıldız’dan ayrılmak istediğini söylemişti.

Yeni bölümde Yıldız, Halit’i bu kararından vazgeçirmek için uğraşacak. Ender, bu durumla eğlenip Yıldız’la yine alay etmenin türlü yollarını bulacak.

Bu arada Ender, yaklaşan bir durumun ise hiç farkında olmayacak!

Kaya’dan olan çocuğunu bir başkasına veren ve daha sonra onu aradığında bulamayan Ender, yaşadığı büyük pişmanlığı, bir oğlunun olduğunu ilk kez kardeşi Caner’e anlatmıştı.

Ender, yıllar önceki hatasının bedelini kötü ödeyecek! Yasak Elma'da intikam vakti! 7

Bu sırada evlatlık verilen Yiğit, annesi sandığı kişinin mektubunu okuyunca gerçeği öğrenmişti. Annesinin arayan Yiğit, kim olduğunun peşine düştü.

44. bölüm tanıtımında Yiğit’in, en az annesi kadar intikamcı olduğunu göreceğiz. Saçını sakalın kesip kendine çeki düzen veren Yiğit, Kaya’nın şirketinde işe giriyor.

Üstelik Ender ile de bir şekilde karşı karşıya geliyor. Ender, bu çocuğun kendi evladı olduğunu bilmeden nasıl bir durumun içine düşecek merak konusu.

İşte Yasak Ela 44. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Erim’in vurulması herkesi çok etkilerken, herkes teker teker Yıldız’a sırtını döner.

Ender olanlardan dolayı Yıldız ve annesini suçlar. Halit ilk kez evliliğini sorgulayacak bir duruma gelir.

Halit’in kafasının karışık olması Ender’i de bir karar aşamasına götürecektir.