Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!..

Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Engin Akyürek sosyal medya hesabından başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinin setinden pek çok fotoğraf paylaştı.

14 Haziran’da Türkiye’de  yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk Türk yapımı dizisi Kaçış’ın setinden gelen fotoğraflar oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Çekimleri kısa süre önce tamamlanan diziyle ilgili detaylar bir sır gibi saklanıyordu. Gelen ilk fotoğraflar izleyiciyi nefes kesen bir hikayenin beklediğini gösteriyor. Engin Akyürek paylaşımına; ‘Bu heyecandan Kaçış  yok. Çok yakında Disney Plus’ta’ notunu düştü.

Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!.. 10

Etkileyici hikayesiyle de dikkat çeken Kaçış dizisinde Engin Akyürek’e başrolde İrem Helvacıoğlu eşilik ediyor.  Radikal terör örgütünün saldırısına uğrayan Ezidi köylerini ve halkını konu edinen diziden gelen ilk fotoğraflar merakı iyice artırdı.

Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!.. 11

Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Kaçış dizisinde bol bol aksiyon sahnesi yer alıyor.  Dizinin çekimleri Gaziantep’te kurulan dev bir platoda gerçekleştirilmişti. Kış ayları boyuncu süren hatta zaman zaman zorlu hava koşullarından dolayı ara verilen çekimler bir süre önce sona ermişti.

Kaçış, 14 Haziran’da yayınına başlayacak olan Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak. Kaçış’ta Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu ile birlikte Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın ve Levent Ülgen gibi isimler de yer alıyor.

Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!.. 12

Kaçış dizisinin çarpıcı hikayesi ise şöyle: Aralarında Türk gazeteci Mehmet’in de bulunduğu farklı ülkelerden gelen bir grup gazeteci; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gider.

Sınır ötesine gizlice geçen grup, bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşer. Araştırma ekibi kurtulmak için zorlu bir mücadele verecektir.

Engin Akyürek paylaştı nefesler tutuldu!. Bu heyecandan Kaçış yok!.. 13

Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı ile sunacak olan Kaçış’ın yapımcılığını O3 Medya ve Same Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor.