Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yeni dizisi Adım Farah’ta genç bir isim var ki, çok dikkat edin!

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yeni dizisi Adım Farah’ta genç bir isim var ki, çok dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle yakın zaman içinde buluşması beklenen dizilerden birisi de Adım Farah. Uzun süre ismi Aslı Enver ile birlikte anılan dizi, oyuncunun hamile olması ve projeden çekilmesi ile birlikte yeni bir kadro ile gündemde yer alıyor. Aslı Enver için düşünülen Farah karakterini Demet Özdemir canlandıracak. Erkek başrol olarak da Engin Akyürek’in kadroda yer alması hayranlarını çok mutlu eden bir gelişme oldu.

Adım Farah dizisinde çekimler sürerken, izleyiciler daha şimdiden başrol çiftinin uyumu ve enerjisi konusunda bir hayli meraklı gözüküyor. Sosyal medyada Engin Akyürek ve Demet Özdemir hayranları sıklıkla paylaşımlar yaparak dizi hakkında bilgiler paylaşıyor ve yorumlar yapıyor.

Kuşkusuz ki Adım Farah dizisi iki başrol oyuncusu üzerinden çok konuşulacak. Ancak açıklanan oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler de bulunuyor. Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra genç oyuncuları da izleyebileceksiniz. Son dönemde büyük dikkat çeken Oktay Çubuk, Baba isimli dizideki başarısının ardından yaz aylarında yayınlanan Ah Nerede isimli dizinin başrolünde yer almıştı.

Yine yaz döneminde ekrana gelen ve kısa süreli olmasına rağmen iz bırakan yapımlardan birisi de Adı Sevgi isimli dram dizisiydi. Bir öğretmenin küçük bir kasabada yaşadıklarını anlatan dizinin hikayesinde Mert Doğan, Volkan karakteri ile harikalar yarattı.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yeni dizisi Adım Farah'ta genç bir isim var ki, çok dikkat edin! 3

Dizinin 11 bölüm sürmesi oyuncu adına bir talihsizlik olsa da Volkan karakterinin psikolojik sorunlu olması ile Mert Doğan, yeteneklerini daha güçlü şekilde izleyicilere göstermesini bildi. Henüz 18 yaşından küçük ve okuyan bir kıza aşık olan ve ona hayatı zindan eden Volkan karakterinde Mert Doğan’ın performansını izleyenlerin unutması mümkün değil.

Şahmaran isimli Netflix’te yayınlanan dizide de Arun karakteri ile büyük gizem yaratan Mert Doğan, şimdi de Adım Farah isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alarak, yine kariyer basamaklarını adım adım tırmanmakta olduğunu gösterdi.

Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yeni dizisi Adım Farah'ta genç bir isim var ki, çok dikkat edin! 4

Bekir rolüyle Adım Farah dizisinde yine bambaşka bir karakterde izleyeceğiniz Mert Doğan’a dikkat etmenizi öneririz. Genç oyuncu yer aldığı projelere fark katan bir performans ortaya koyuyor ve Adım Farah projesinde de öne çıkması kimseyi şaşırtmasın.