Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş, Al Sancak ile patlama yaparken, Kubilay Aka’ya Dokuz Oğuz dizisinde reyting şoku!

Uğur Güneş, Al Sancak ile patlama yaparken, Kubilay Aka’ya Dokuz Oğuz dizisinde reyting şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında iki asker dizisinin aldığı reytingleri görenler şaşkına dönüyor. Bir tarafta perşembe akşamları yayınlanan Al Sancak dizisi var, diğer tarafta ise Fox TV’de cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan Dokuz Oğuz dizisi…

Al Sancak dizisinin başrolünde Uğur Güneş bulunurken, Dokuz Oğuz dizisinin başrolünde ise Kubilay Aka’yı izlemekteyiz. İkisi de aynı dönemde ekrana geliyor ve ikisinde de Türk askerinin kahramanlığı üzerine kurgulanan bir hikaye var. Yani temel aynı fakat detaylar çok farklı.

Al Sancak dizisi TRT1 ekranında fırtına gibi esiyor ve elde ettiği reytingler ile birincilikleri şimdiden garantiledi. Uğur Güneş de aksiyon dizilerinde ne kadar iyi bir başrol olduğunu kanıtlamaya devam ediyor.

Uğur Güneş patlama Al Sancak ile yaparken, Kubilay Aka'ya Dokuz Oğuz dizisinde reyting şoku! 1

Kubilay Aka da aksiyon dizilerine yabancı değil ve Dokuz Oğuz isimli asker dizisiyle de hayranlarının karşısına yine güçlü bir karakter ile çıktı.

Ancak Dokuz Oğuz dizisinin reytinglerine bakıldığı zaman ortalamanın altında gerçekleşen oranlar bir hayli şaşırtıcı oldu. Oysa ki ilk bölümü izleyenler çok beğenmişti.

Bir yanda reytingleri patlatan asker dizisi Al Sancak bulunurken, diğer tarafta reyting sorunları yaşayacağı anlaşılan bir Dokuz Oğuz dizisini görmekteyiz.

Uğur Güneş patlama Al Sancak ile yaparken, Kubilay Aka'ya Dokuz Oğuz dizisinde reyting şoku! 2

İkisinin de temelinde Türk askerinin kahramanlık hikayesi yatıyor ama detaylara bakıldığı zaman Al Sancak projesi Dokuz Oğuz’dan çok daha başarılı bir noktada bulunuyor.

Uğur Güneş’in şu anda sosyal medyada büyük bir patlama yaptığı ortadayken, aynı temelde yürüyen bir başka dizide Kubilay Aka’nın o kadar da çok gündeme gelmemesi ilgi çekici bir durum oldu.